Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Miért jobb az update-s, mint...

Miért jobb az update-s, mint a hagyományos dolgok?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam benn egy fenn említett üzletben,megnéztem sok termék hátoldalán.Mit ad isten azt tapasztaltam,hogy ugyanannyi a kalória,szénhidrát benne,mint a hagyományos termèkekben!Akkor miről beszélünk?!Lehet venni alacsony zsírtartalmú dolgokat,teljes kiőrlésű dolgokat,ugyanott vagyunk.Szóval?!

Mondjuk én nem is eszek pékárút a diétám alatt,ezért nekem mindegy is.Valaki érveljen már,kíváncsi vagyok miért jobb a 10* àron megvenni ugyanazt,csak azért,mert "update".Aki forgalmazza,annak biztos kiváló.

2015. márc. 25. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annak, hogy egy elelmiszer 100 grammjaban hany kaloria van SEMMI koze ahhoz, hogy fogyaszthato-e dietaban, vagy ahhoz, hogy egeszseges-e.

Ezen a tini-magazinokon szocializalodott, hoodiaval meg nidoraval evek ota rutinosan fogyokurazo haziasszonyok szoktak mantrazni, akik annyit tudnak a taplalkozasrol amennyit egy "hogyan pasizzunk be" es egy "melyik celebnek lett uj melle" cikk melle 5 perc googlizas utan osszedobott napi fogyokuras tanacs/csodamodszer/bogyo cikkbol megtudtak a rendkivul hozzaerto "ujsagiro"-nak koszonhetoen, aki annyit tud a kaloriarol, hogy a " sok kaloria rossz", a "keves kaloria jo".

En is gratulalok, mert te is felultel.

2015. júl. 18. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Rohadtul nem ültem fel, okostojás. Nem mondtam, hogy CSAK a kalória számít. De igenis számít!

Aki azt hiszi, hogy pusztán a kalóriaszámolgatással le lehet fogyni, és 1200-1300 kcal-ig annyi süteménnyel tömheti tele magát mindennap, amennyivel akarja, és ezzel módszerrel 2 hónap alatt bombaformája lesz, az nyilván egy idióta.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a napi kalóriabevitelt milyen minőségű ételekkel viszed be.

De aki azt hiszi, hogy annyi kalóriát vihet be, amennyit nem szégyell, egy dolog a fontos, hogy a lisztet és a cukrot ki kell iktatni az étrendből, az is hülye. Márpedig az Update rendszer ezen az elven működik.

Gondolom, mindenki látott már szumó birkózókat. És a legtöbben azt hiszik, hogy az ő életük abból áll, hogy két pofára tömik magukat egészségtelenebbnél egészségtelenebb kajákkal. Hát meg lehet lepődni, ugyanis nem így van. A fő ételük egy chanko-nabe nevű leves, ami tele van proteinnel és zöldségekkel. Update szemmel nézve tök egészséges, rá lehet keresni a receptre. E mellett elég sok rizst esznek (de az étkezésük alapköve mindenképp az előbb említett leves), plusz sok srt is isznak. Tegnap hallgattam az ATV-n Schobert Norbi elméletét a szacharotoxikózisről, nos ebből a szempontból a fenti étrendtől nem kellene hízni. A kalóriaszámlálás meg ugya baromság. Nos, a szumóbirkózók a fenti csodákból mintegy 10 000 kcal-t visznek be MINIMUM, ami az átlagember napi kalóriaigényének több, mint 5x-öse. Meg lehet nézni a végeredményt.

Akkor is a hülye, és ki tájékozódik a Kiskegyed alapján?

Való igaz, hogy a finomított cukrok és fehér liszt a fogyás legnagyobb ellensége, de az sem normális, ha valaki szerint tetszőleges mennyiségű kolbásszal meg lángolt kolbásszal fogja ledobni magáról a túlsúlyt.

2015. júl. 18. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el meg egyszer amit irtam de csak az elso mondatra koncentralj.
2015. júl. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!