1-es kódú édességekkel milyen tapasztalatod van?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy aki ezeket fogyasztja, tényleg nem tapasztalt-e hízást, sőt, fogyott tovább szépen. Rettenetesen édesszájú vagyok, édességfüggő, és néha muszáj elcsábulnom. Összetevők fikázását, hurrogást nem szeretnék olvasni, CSAK TAPASZTALATOKAT, köszönöm!2015. márc. 18. 12:58
1/4 anonim válasza:
Az egyes kódosaknak alacsony a GI_je, így lassan szívódik fel, de azt se lehet kétpofára enni.
2/4 anonim válasza:
De. Több kalória is lehet benne, mint egy normálsiban a sok zsírtól. Bár azt is tudjuk, hogy norbi szerint nincs kalóriafelvétel, érdekes módon leadás van...
Egyik ismerősöm részt vett egy kísérletben, csak u1 ételeket evett, hízott. Másnak fejgörcse, gyomorgörcse, hasmenése lesz ezektől a termékekről, de kiütésről is olvastam már. Nem viccelek és nem izé akarok lenni.
Különben meg heti egy napon ajánlott is cukrosat enni. Én ettem és fogytam....
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket!
2015. márc. 18. 20:29
4/4 anonim válasza:
Nekem konkrétan hasmenésem van, puffadok és híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!