Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 2honap alatt 20 kg lehetseges?

Infinity19940301 kérdése:

2honap alatt 20 kg lehetseges?

Figyelt kérdés
Fogyizni szeretnek,kaptam egy cd-t (Norbis)40perc az aerob zonaban ezt mindennap megcsinalom orommel tolt el. Es Norbi mondta hogy Kovi 2 honap alatt 20 kgt fogyott. Hogy lehet ez? En kb 2het alatt fogyok le 1 kgt nagy szenvedessel. Volt aki ugyanigy fogyott? Es miket etettek? A valaszokat elore is koszonom :)
2015. márc. 13. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Az heti kb. 2-2,5 kg-t jelent. Még ha alig van rajtad felesleg, akkor is sikerülhet. Kevés kaja (500 kcal) + napi 30-40 perc futás.

Persze nem mondom, hogy egészséges, de te kérdezted, hogy lehetséges-e.

2015. márc. 13. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy mennyiből tudsz leadni. Kovi alsó hangon is 130-140 kg, abból könnyebb leadni 20 kg-ot, mint mondjuk 85 kg-ból. Amúgy nem sok értelme volt, mert ahogy abbahagyta a diétát és a mozgást, hamar visszaszaladtak a kilók.
2015. márc. 13. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne akarj ilyen gyorsan ennyit fogyni! Lógni fog a bőröd. Azt a 20 kg-t se 2 hónap alatt szedted fel..

Heti 0,5-1 kg az egészséges fogyás, ezzel kalkulálj.

2015. márc. 13. 22:33
 4/10 anonim válasza:

Én 2 hónap alatt fogytam 15 kilót, és most egy hét alatt 3-at.... Akkor ez is lehetséges, bár nem tudom, a Norbi CD_k menyire megbízhatók. De ha tényleg ilyen rossz a heti 2-3 ikló fogyás inkább visszaveszek...

Egyébként ha tényleg fogyni szeretnél akkor szerintem détázz is mellette, nekem is csak úgy ment/megy.

2015. márc. 13. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kovi nem elhízott volt, hanem brutál kövér, abból pedig könnyebb többet fogyni. Másrészről pedig rengeteg víz mehetett le róla, ami a szénhidráttal kötődik meg. Harmadrészt pedig alig egy év alatt mindent visszahízott.
2015. márc. 14. 07:36
 6/10 anonim válasza:

Ha ez nekem szólt, 90 kiló voltam augusztusban a 180 centimhez, októberre lettem 75-t, akkor mindent összezabáltam úgy 2 hétig, aztán visszaálltam egy lazább diétába és ezt a 75-öst tartottam, egészen eddig, majd 1-1,5 hete utána néztem egy új diétának, mert volt egy olyan sanda gyanúm, hogy a szerveztem hozzászokott az alacsonyabb kalória bevitelhez, ezért váltottam, most 70 vagyok.

...mondjuk ehhez napi 1,5-2 óra (kardió) edzés dukált és volt 1,5 óra súlyzós edzés szombat, vasárnap.

Ja meg persze én még fiatalabb vagyok, ezért gyorsabb az anyagcserém is. (18/fiú)

2015. márc. 14. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Néhányan itt ahogy nézem nagyon elnézik a mérleget:DD.

Heti 1 kiló fogyás a normális MAXIMUM, ami zsírból megy, a többi (például hirtelen a diéta elején 2-3 kiló) az víz, ha tartósan afelett vagy, az meg izom.. Amiből nem nagyon akarunk veszíteni, ugye?

2 hónap alatt 20 kiló még egy ennyire elhízott embernek se fog sikerülni. Norbi szimplán kamuzott.

2015. márc. 14. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Miért kamuzott volna? Én már 15 kg-t leadtam 1,5 hónap alatt... Attól, hogy neked nem sikerül, mert akarat gyenge vagy, ne mást hibáztass.
2015. márc. 14. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Aha persze, én múlthéten 30 kiló zsírt adtam le, és azóta felpakoltam magamra 15 kiló izmot is...

Látszik, hogy kicsit sem érted a témát, de a személyeskedés már megy, gratulálok;). Másfél hónap alatt MAXIMUM 6 kiló ZSÍRT adhatsz le, esetleg, ha nagyon túlsúlyos vagy, kicsit többet, de ez sem biztos. És ha a 6 kiló sikerül, akkor már összeteheted a két kezed, mert garantálom, hogy nem lesz minden héten meg az 1 kiló fogyás, sőt, lehetséges hogy stagnálsz 1-2 hétig.

DE tegyük fel, de nagyon mázlista vagy, és nagyon jó étrended volt: 6 kiló zsírt leadtál, mellé megy esetleg 2-3 kiló víz (ami egyáltalán nem mérvadó, hisz a testzsírszázalékunkat akarjuk lejjebb vinni, ergo csak a zsírból történt fogyás számít).

Szóval ha te másfél hónap alatt 15 kilót fogytál, akkor gyönyörűen lefogytad az izmaid, amihez csak gratulálni tudok.

2015. márc. 14. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és csak úgy megjegyezném, hogy nekem nem célom a fogyás, azért járok ide (egy-két másik normális válaszolóval együtt), hogy a ti hülyeségeitekből kevesebb legyen.
2015. márc. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!