2honap alatt 20 kg lehetseges?
Az heti kb. 2-2,5 kg-t jelent. Még ha alig van rajtad felesleg, akkor is sikerülhet. Kevés kaja (500 kcal) + napi 30-40 perc futás.
Persze nem mondom, hogy egészséges, de te kérdezted, hogy lehetséges-e.
Ne akarj ilyen gyorsan ennyit fogyni! Lógni fog a bőröd. Azt a 20 kg-t se 2 hónap alatt szedted fel..
Heti 0,5-1 kg az egészséges fogyás, ezzel kalkulálj.
Én 2 hónap alatt fogytam 15 kilót, és most egy hét alatt 3-at.... Akkor ez is lehetséges, bár nem tudom, a Norbi CD_k menyire megbízhatók. De ha tényleg ilyen rossz a heti 2-3 ikló fogyás inkább visszaveszek...
Egyébként ha tényleg fogyni szeretnél akkor szerintem détázz is mellette, nekem is csak úgy ment/megy.
Ha ez nekem szólt, 90 kiló voltam augusztusban a 180 centimhez, októberre lettem 75-t, akkor mindent összezabáltam úgy 2 hétig, aztán visszaálltam egy lazább diétába és ezt a 75-öst tartottam, egészen eddig, majd 1-1,5 hete utána néztem egy új diétának, mert volt egy olyan sanda gyanúm, hogy a szerveztem hozzászokott az alacsonyabb kalória bevitelhez, ezért váltottam, most 70 vagyok.
...mondjuk ehhez napi 1,5-2 óra (kardió) edzés dukált és volt 1,5 óra súlyzós edzés szombat, vasárnap.
Ja meg persze én még fiatalabb vagyok, ezért gyorsabb az anyagcserém is. (18/fiú)
Néhányan itt ahogy nézem nagyon elnézik a mérleget:DD.
Heti 1 kiló fogyás a normális MAXIMUM, ami zsírból megy, a többi (például hirtelen a diéta elején 2-3 kiló) az víz, ha tartósan afelett vagy, az meg izom.. Amiből nem nagyon akarunk veszíteni, ugye?
2 hónap alatt 20 kiló még egy ennyire elhízott embernek se fog sikerülni. Norbi szimplán kamuzott.
Aha persze, én múlthéten 30 kiló zsírt adtam le, és azóta felpakoltam magamra 15 kiló izmot is...
Látszik, hogy kicsit sem érted a témát, de a személyeskedés már megy, gratulálok;). Másfél hónap alatt MAXIMUM 6 kiló ZSÍRT adhatsz le, esetleg, ha nagyon túlsúlyos vagy, kicsit többet, de ez sem biztos. És ha a 6 kiló sikerül, akkor már összeteheted a két kezed, mert garantálom, hogy nem lesz minden héten meg az 1 kiló fogyás, sőt, lehetséges hogy stagnálsz 1-2 hétig.
DE tegyük fel, de nagyon mázlista vagy, és nagyon jó étrended volt: 6 kiló zsírt leadtál, mellé megy esetleg 2-3 kiló víz (ami egyáltalán nem mérvadó, hisz a testzsírszázalékunkat akarjuk lejjebb vinni, ergo csak a zsírból történt fogyás számít).
Szóval ha te másfél hónap alatt 15 kilót fogytál, akkor gyönyörűen lefogytad az izmaid, amihez csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!