A norbi update étrendről. Termékekről mi a vélemény be vállt valakinek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 19:34
11/14 anonim válasza:
Ebédet rendelek a teletáltól. Nagyon finom, sokszor meg sem tudom enni. Kb. 1200 ft egy leves és egy másodikféle. Egy hónapja csinálom, 5kg-ot fogytam. Kifejezett norbi teméket kakaóscsigát ettem, ami nagyon finom volt. 300 ft-ba került, kb. egy százassal több, mint a sima csiga. Van itthon norbis lisztem, amit csak egyszer használtam habaráshoz. Sokkal kevesebb kell belőle ,mint a sima lisztből. Mást még nem próbáltam. Eddig meg vagyok elégedve, mert nagyon finomakat eszek és fogyok.
12/14 anonim válasza:
és nyilván a szójás adalékanyagos tömény gluténes lisztek, műkaják okozta betegségekkel is meg lehet elégedni.
Ha egy rákos daganatot kiműtenek egy emberből akkor az fogyásnak számít?
14/14 anonim válasza:
En par honapja kezdtem csak norbi termekeket enni, termeszetesen mellette sok zoldseg feherje stb... en elhiszem hogy valakit fogyaszt de oszinten szolva amikor elhagytam a norbis kajakat es csak az egeszseges eteleket ettem azonnal beindult a fogyas. Szerintem a norbis kajak arra jok hogy az adott kilot megtartsak max par kilot le tudsz adni vele de ha este norbis sutit eszel szerintem az ugyanugy egeszsegtelen es nem fogysz tole mint a feher lisztestol. De ez csak az en tapasztalatom. Az en szervezetem igy reagalt az udpate kajara.. Am tuti egeszsegesebbek mint az olcsobb tarsai es teny hogy fele annyibol jol laksz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!