Norbi update termékekről mi a véleményetek?
Szerintem átverés.
Egy csomó cuccuk Update1-es, közben a kcal tartalma az egekben (néztem.)
És fel lettem világosítva, miszerint az Update nem számol kcalt. Az Update-nél mindegy, hány kcalt eszel. Az Update1-es termékek bármikor fogyaszthatóak, nagyobb mennyiségben is, mégis fogyaszt.
Na nekem ez sehol nem áll össze, nem látom benne a logikát, de biztos velem van a baj.
Finom lisztből készülnek nagy arányban, ami egészségtelen akkor is, ha csökkentett a CH tartalom. És ISZONYÚAN SOK zsír van benne. Kiszúrják a sok buta nő szemét a azzal, hogy nincs benne cukor meg kevés a CH, de közben meg ugyanolyan ipari hulladék, mint a többi péksüti.
Amúgy egyszer bementem egy ilyen pékségbe, és az eladó csaj mondta, hogy ennyi annyi CH van benne, amikor kértem a táblázatot. Mondom oké, de nekem zsír és fehérje is kellene. Nézett nagyokat, hogy az minek, hogyhogy én nem csak CHt számolok, mint mindenki. Ennyit erről...
Én alapvetően Norbi, Réka tornáit szeretem és hatásosnak tartom. De a termékeik.. pff szerintem is nevetségesek. Nem tudom mitől egészségesebb az a rengeteg édesítőszer, meg a sok adalékanyag amivel a cukrot, lisztet pótolják. SZerintem semmivel sem egészségesebb.
Meg nátrium csökkentett só? Hogy a fenébe mikor a só Nacl, vagyis nátrium-klorid?
De teszem azt kis mennyiségben szerinte akár az update termékek is fogyaszthatók. Pl havonta egyszer ennél pudingot, és az update, annyi belefér. Vagy néha-néha veszel egy péksütit, az sem baj. A baj akkor van, mikor valaki agymosottá válik, és azt hiszi update az egészség fellegvára.
Selena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!