Hol lenne már kórosan sovány? Nem tudhatjuk, hol jár a serdülésben. Ez teljsen megszokott lehet.
Azt nem mondom ,hogy jó, mert három számból nem lehet megállapítani, mi jó, mi nem.
Nem értem miért lenne kórosan sovány.
Én sem voltam több 50kg-nál 178 cm-re,sőt a gyerekek után sem 55kg-nál.
Rendesen,egészségesen táplálkoztam,le tudtam futni 10km-eket.
Igaz meg is kaptam rendszeresen,hogy nincs ''tisztességes anya-alkatom'';akármit is értettek alatta.
Különbözőek vagyunk,van ,aki vékonyabb,sőt soványabb,sőt csontosabb,van,aki másmilyen.
A hirtelen változás mutat problémát,arra érdemes figyelni,nem az átlagosnak tartottól való -főleg nem a mai világban,a sok egészségtelen kaja melletti átlagos- eltérésre.
14-15 évesen voltam 52-53 kg ehhez a magassághoz.
25 évesen 45 körül vagyok. +- 1 kg, attól függ mennyit melózok, mit csinálok.
Sokszor megkapom én is, hogy vékony vagyok, hízzak. Nem akarok, így érzem jól magam. Eljárok edzeni, izmosodni szeretnék, a súlyomban nem akarok változást.
10 éve bögyösebb voltam, 1 számmal nagyobb naci kellett és szépen feszült ott ahol kellett. :D
BMI index alapján hízni kell egy picit, de még nem tartozol a kórosan lefogyottak közé te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!