Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2napja nem dohanyzom abba...

2napja nem dohanyzom abba hagytam leakarok szokni, vettem niquitin tapaszt de ugy erzem segit. Ha valaki abba hagyja a dohanyzast lehet hizni? Mert en azert hagytam abba mert hizni szeretnek nagyon sovany vagyok,162cm,45kg.

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha hizni akarsz akkor egyél inkább, de elvileg a napi beviteli anyagok miatt változhat a tested rendszere azaz a külseje is magyarán, tehát hizhatsz elvileg de ez nem 100% .

A cigit viszont jo hogy abba hagytad az csak káros semmimás.

2009. nov. 26. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Tizenévesen én is ezért tettem le a cigit. Én nagyon szeretk enni, sokan csodálkoztak, hogy milyen adagokat vágok be, de nem híztam. Pár évre rá visszaszoktam. Aztán újra le, talán mostmár végleg. Max 1-2 kg jött fel rám. A férjem is letette a cigit, rajta viszont 1 hónap után látványos volt, amit magára szedett. Ez alkat kérdése, valaki hízik valaki nem. Függetlenül ettől jól teszed, ha nem dohányzol.
2009. nov. 26. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért hiznak meg akik arra hajlamosak,mert cigizés helyett nassolnak,csipegetnek.
2009. nov. 26. 15:17
 4/6 anonim válasza:
Egy frászt. Azért híznak mert megváltozik a bélmozgásuk. A dohányos minden étkezés után rágyújt, ami serkenti a bélmozgást és a salaktalanítást.
2009. nov. 26. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért híznak, mert a cigi felgyorsítja az anyagcserét és mikor lerakják, lelassul az anyagcsere és hízni kezdenek. Viszont ez nem mindenkire érvényes, szerintem szervezettől is függ. A cigit viszont szerintem is tedd le, ha letudod, mert csak károsítod magad.
2009. nov. 30. 21:28
 6/6 cydor válasza:
a dohányzás csökkenti az étvágyat. ha eddig is bőségesen ettél, akkor valószínüleg cigi nélkül sem fogsz hízni. valószínüleg nagyon pörögsz, gyors az anyagcseréd, ideges típus vagy. lassíts az életviteleden, figyelj oda, mit és mikor eszel. (ha jól írtam le az alkatodat, akkor fontos, hogy a nap minden szakában kellő mennyiségű szénhidrátot egyél, azaz neked szabad este is édességet fogyasztani.
2010. nov. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!