Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Annyit hallok az update...

Annyit hallok az update modszerrol. Mi a lenyege?

Figyelt kérdés
Ha ki akarom probalni, hogy alljak neki? van vmi osszefoglaloja? tenyleg annyira hatasos?
2014. jún. 12. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kedves 9-es, a zsírban több, mint kétszer annyi kalória van, mint a szénhidrátban,nem ugyanannyi!
2014. jún. 23. 20:23
 12/14 anonim válasza:
lehet hogy egészséges,de van egy ismerősöm aki a norbis gyárba dolgozott,ő mondta hogy ott az emberek 2-3 hónapot bírnak ki ,mert utána borzasztó erős allergiás tünetek jelentkeznek az ott dolgozók 90%-án
2014. jún. 26. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

nincs norbis gyár, norbi csak átcímkéz.

És biztos, hogy nem egészséges. Ennyi szója tuti nem, főleg hogy az eredetében se bízok..

2014. jún. 26. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is most kezdtem el, három kategóriába osztja az ételeket. Nyilván ha fogyni akarsz akkor csak az egyes kategóriából eszel, ha a másik kettőt is mellékajálod kétlem, hogy eredményes lenne, főleg ha kisebb felesleg leadásáról van szó. A lényege ennyi, van egy bőségesen hosszú lista:

[link]

Ha ezekből az ételekből válogatsz, és rendszeresen mozogsz tartós fogyást érhetsz el. Mielőtt megijednél, csak felsorolja, hogy a baromfipárizsi, virsli, eper egyes kategória, tehát reggel 6 és este 10 között ehetsz belőle, nem NORBI-veddmegsokpénzért-UPDATEkaja

NEM kell Norbi menüket vásárolni, eszembe sem jutna, mert abban már én is csak a marketinget meg a "pénztpénztpénzt" látom, de az hogy megpróbálok máshogyan táplálkozni a saját kereteim szerint, nem hinném, hogy baj, vagy abban ő anyagilag részesül ha nem eszek köretet az általam elkészített pacalhoz, ami szintén 1-es besorolás, köret NÉLKÜL!

Engem meggyőzött ahogy beleolvastam a könyv konkrét UPDATE-ről szóló részébe, a lelki rizsát meg a sikersztorikat ugrottam, nem igazán igénylem, elolvastam, hogyan működik a diétája, ép ésszel felfogom, hogy ez engem anyagilag csak annyira érint meg, hogy nem veszek fehér kenyeret, helyette inkább zöldséget, vagy azt ami az egyes kategóriában van. És még véletlenül sem csábulok el a Update túrórudi láttán :) remélem válaszoltam a kérdésedre, hogy hasznos-e, megírom a jövőhónapban.

2014. jún. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!