Valaki kóstolta már az UpDate Bisztrós pizzát vagy hamburgert?
Nyilván igen.
És vajon milyenek az árak? Magyarországon minél sz.arabb valami azt annál drágábban kell árulni, mert a magas ár hitelességet ad az anyagcsere melléktermék kupacnak is.
Ezt szerintem erdemes elolvasni:
Egy hamburger nem lehet ápdét . :D Ha én szemetet akarok enni,akkor igazi szemetet eszem,ami legalább finom,és nem úgy néz ki mint amit egyszer már megettek,dupla áron.
Alapvetően vélek felfedezni némi értelmet a Norbi módszerében,de tudni kell mi az ami már csak reklám,és pénzkaszáló.
Ide sorolom az ÁPDÉT KENYERET (kenyér!!!) ,ápdét édességeket ( édesség!!) ,és most ennek a legnevetségesebb kitalációja az ápdét junk food. Aki fogyókúrázik,vagy életmódot vált,az nevetséges,hogy kenyeret,édességet,meg hamburgert akar beépíteni az étrendjébe. Jó drágán.
Inkább egyél meg 2havonta egyszer egy tisztességes pizzát,és ki van elégítve az ilyen igényed,minthogy ezt a sz@rt egyed aranyárba. Mert ennek semmi élvezeti értéke nincsen,a pizzát pedig azért esszük,nem azért,mert baromi egélszséges,és nem napi rendszerességgel. Amúgy undorító ahogy kinéz. Nem véletlen,hogy először a szemével eszik az ember,én ingyen sem kóstolnék bele ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!