Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ki mennyit fogyott a Norbi...

Ki mennyit fogyott a Norbi update 1 diétával eddig?

Figyelt kérdés
Mióta csinálod?Mennyi volt a kezdő súlyod?Hány centit illetve hány kilót adtál le vele eddig?Sportoltál e mellé?Én amugy picit több mint 2 hete 80kg-rol eredmény: -3 kilo ,-5cm csipő és derék -3 cm mell és comb :) Eddig nem sportoltam mellé!
2013. nov. 24. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, nem is érted mit írtál.

Ha az update bejött, akkor a lowcarb jött be (mindenkinek bejön, a világ legnagyobb általánosságáról írsz úgy, mintha egy cseppet is különleges lenne).

Ettől még az update sz.ar minőségű, én fikázom, mások meg meg is eszik, az nagyobb gáz.

A téglapor és a szója is belefér a lowcarb táplálkozásba. A lowcarb egy egészséges irány, kivéve ha sz.art eszik az ember. Tudni kell, hogy a téglaporon és a szóján kívül, a sz.ar is lowcarb. Nem ezt kell enni, mert minőségre is lehet igényetek.... bakker, hogy ezt komolyan így le kell írni, számomra még mindig érthetetlen.

2013. dec. 21. 22:25
 12/14 anonim válasza:

Azért fikázol, mert azt hiszed hogy csak az az egy módszer jöhet be amit te magyarázol.

Én sem szeretem a Shobertet, meg a Rubintot sem, meg azt a tenyérbemászó másik fitt gurut akinek ku.vára nem jut eszembe a neve, de a Norbi kajáját eszem, mert számomra nem olyan gáz az ize, és ugy godnolom hogy orvosok által bevizsgált, dij nyertes kaja, nem fogják sok szarral mérgezni! Az amit te leirsz minden egyes poszt alá hogy hus illetve zöldségevők vagyunk, vicc! Jobban mondva nem vicc, de felesleged! Ugy kezeled ezt az egészet mintha hitttéritő lennél, vagy nem is tudom:DD El kéne fogadd van más módszer is azon kivül mint amit te mondasz... Ennyi!

2013. dec. 23. 08:38
 13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Rád visszatérve, 5 hete csinálom, ebédre eszem a Norbi kajáját, mozog mellette, 8 kilónál járok. A heti 1-2 kilónál többet ne akarj. Sok sikert:)
2013. dec. 23. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értesz. Te szerinted is csak az működik, amit én magyarázok. Mint írtam, mindenki ismeri a lowcarb táplálkozás előnyeit, te ugyan arról beszélsz mint én..

Most akkor magad ellen beszélsz?

Mert cselekedni magad ellen cselekszel. Orvosok által bevizsgált kajáról írsz? Azt eszed? Olyan orvosok vizsgálják be, akik abból élnek hogy beteg emberek vannak akiket 'gyógyítani' lehet? Mármint gyógyszereket lehet majd eladni nekik.

Szóval orvosok által bevizsgált szóját eszel? Tudod, hogy a szója az egy takarmánynövény, ami igazából még a vágóállatoknak sem jó, de viszont ócó. :D

Bár elhízni nem fogsz tőle, mert fehérje, másik takarmánynövény a kukorica, attól tényleg híznál. De a lényeg, az ételed minőségéről.. vond le a következtetést te magad :D

Nem értem miért nem lehet zöldséget enni hússal, mint egy embernek illene. :))

2013. dec. 23. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!