Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Még csak egy hete diétázom és...

Még csak egy hete diétázom és már 3 centi lement testrészenként ezt mindennap reggel megmérem viszont kilóban mérlegen meg szinte semmi egy kiló sem?

Figyelt kérdés
Ja és nem tornázok szóval nem hiszem hogy az izmaim súlya miatt nem mozdult a mérleg!Vagy csak türelmetlen lennék?:)
2013. nov. 16. 20:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Glutén rengeteg sok mindenben van az fehérje a búza,rozs,árpa magjaiban találhatók kb. az élelmiszerek 70%-ban!Nem csak a Norbiéban!A szója fehérjét tényleg vitatják de legalább ugyanannyi érv szól mellette mint ellene!Én úgy gondolom ennél 100 x károsabb élelmiszerek vannak mint a Norbié és nem véletlenül kapja az egészséges életért címmel díjat!
2013. nov. 30. 19:05
 12/21 anonim ***** válasza:

A valóságban viszont a legkárosabb élelmiszerek rendre a glutén tartalmú gabonák, a szója, bizonyos adalékanyagokat tartalmazó 'műkaják', és a sor végén vannak az elhízásért is felelős magas szénhidrát vagy cukortartalmú ételek. De az utóbbiaktól csak elhíznánk, amin még lehet segíteni. Viszont a szójával, gluténnal tönkretett test, azt egy idő után nagy szívás helyrerakni.

Egyébként ezeknél ami rosszabb, azok legfeljebb a tejtermékek, bár nem rosszabbak mint a sima gabonák. Ami ezeknél rosszabb, az már gyorsan öl.. mérgező gombák, ételmérgezést okozó baktériumok a kajában.. higany a kajában. Na ezek tényleg rosszabbak mint egy norbi kenyér.

2013. nov. 30. 19:16
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Kár, hogy a rost nem tápanyag.

Az evés pedig másképp nevezve 'táplál-kozás'. A rostevés nem táplálkozás. Ennyi erővel lehetne csizmát pucolni is, vagy beteg gyerekeknek mesét olvasni egy kórházban. Kb. ennyit ér funkcionálisan a rostevés.

2013. nov. 30. 19:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Eddig is ettem biztos te is ettél már virsliben is van fehér kenyérben is van hidd el alig tudsz olyat mondani amiben nincs!Norbiéban is van glutén és én nem mondom hogy a glutén egészséges de a többi káros anyag nincs mint azokban a sok gyors kajákban szószokban édességekben sok rejtett cukor,só stb. nem eszem már virslit nem eszem fehér kenyeret vagy teljes kiörlésűt,rizst,felvágottakat stb!Húst eszem meg zöldséget főtt kajákat és cukor zéró!Nem tudsz meggyőzni hogy most károsabban étkeznék mint elötte!
2013. nov. 30. 19:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja és a rost evés ennyit ér:Rostok:Mi szükség van rájuk, ha végül is emésztetlenül távoznak a szervezetünkből? Többféle jótékony hatásuk is van, ezért annyira fontos a rostokban gazdag táplálkozás. Hatékonyabbá teszik a víz megkötését, az elfogyasztott ételek felszívódását, a bélműködést, az emésztést. Felszívják az epesav sóit és a koleszterint, megkötik az emésztéskor termelődő gázok egy részét. A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, cukorbetegséget vagy akár vastagbélrákot is okozhat!
2013. nov. 30. 19:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Meg tudlak győzni, csak mivel emberek ezreit győzködhetném.. nem fogom minden egyes embernek elmondani, csak úgy ingyen, pusztán jó szándékból, hogy miért esznek rosszul. Így is rengeteg embernek segítek.. akik fogékonyabbak arra amit írok.

Egyébként, ha te húst és zöldséget eszel, akkor én is. Csak én szigorúan gluténmentesen. Ha az emberi táplálkozásra alkalmas élelmiszerek eleve gluténmentesek, akkor én nem eszem gluténos vagy szójás virslit, kenyeret vagy hasonlókat.

Cukorra, keményítőre azt tartom, hogy jobb lenne nem enni. Én ehetek, mert alkatilag kevésbé visel meg (de nekem meg a szerencsémmel nem kell játszanom, plusz nekem sem jó a sok szénhidrát). Nőknek, főleg a nőiesebb nőknek pedig egyszerűen törvényileg kellene tiltani a sok szénhidrátevést. Azért, mert nagyon megviseli a testüket, elhíznak aztán meg jönnek az ilyen táplálkozási anomáliák mint a norbi update műkaják.. vagy még értelmetlenebb fogyókúrák.

De szóját, gluténtartalmú gabonákat eleve betiltanám, mindenki számára.

Te pedig.. szerintem egyél update helyett gluténmentes lowcarb kenyereket. Ezek is igen ízletesek, ha update-ra van pénzed, akkor vélhetően ezekre is. És máris szójamentes ékenyérfélét ehetsz, lowcarb módon. Mi ezzel a probléma?

2013. nov. 30. 19:38
 17/21 A kérdező kommentje:
De te akkor ne gyere nekem hogy a Norbié a mű kaja akkor a többi más élelmiszer is az amit a Norbi elött ettem ami nem glutén mentes sőt ezt értsd meg!Ha kenyérre vágynék akkor hidd el azt a kenyeret is megvenném amit írtál hogy glutén mentes!De én egyelőre nem glutén mentesen étkezem hanem csak egészségesebben eszem cukor nélkül és stb ahogy azt már leirtam és igy én ezzel fogyok!Kenyeret egyébként nem szoktam venni se Norbisat se fehéret de ha ugy lenne akkor sem a fehéret választanám és nem is azt tartom az egészségesebbnek a Norbisnál!Hát ennyi!:)
2013. nov. 30. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Végső soron akkor nem értem miért eszel norbis cuccot, ha egyértelműen egészségesebb ételeket is ehetnél. Persze lehetne azt írni, hogy sosem egyértelmű mi az 'egészségesebb'..

Amúgy:

"jótékony hatásuk is van, ezért annyira fontos a rostokban gazdag táplálkozás. Hatékonyabbá teszik a víz megkötését, az elfogyasztott ételek felszívódását,"

Kamu. A rostok gátolják az emésztést és a tápanyag felszívódást. A gabonákban van sok rost, és egyszerűen az 'egészséges gabona' propaganda részét képezi ez a rost mítosz. Egyszerű ferdítés csupán. Persze lett divat elhinni.

De az őseink nem ettek ilyen rostokat, konkrétan éhen haltak volna gabonákon, mert nem termettek nagy mennyiségben. Főleg húst ettek, mert annak volt megfelelő tápértéke, az volt elérhető télen is, az volt a vizekben.. Namármost a hús nem rostos, hanem zsíros.

Valójában azonban megkülönböztetünk vízben oldódó és vízben nem oldódó rostokat. Vízben nem oldódó rostok vannak a gabonákban, amelyek hatékonyan rontják az emésztés hatásfokát, vízben oldódó rostok vannak a zöldségekben, gyümölcsökben, és meglepő módon ezek valóban jók. De ehhez nem 'rostot' kell enni, hanem zöldséget.

2013. nov. 30. 20:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszoló amit küldött az a rost cikória rostból van (többek között) ami zöldség és igen ezt jól tudod a zöldségek és gyümölcsök által kapjuk meg a rostokat amire szükségünk van és jótékony hatással vannak a szervezetünkre azért ha kevés is de az ősöknek is jutott a húson kívül!A többivel a rostokkal kapcsolatban meg a wikipédiával vitatkozz onnan másoltam be azt a szöveget gyorsan!Erről pedig már nem szeretnék többet írni hogy glutén mentes vagy szója mentes táplálkozás...én Norbi diétázom ami azon alapul hogy csökkentet szénhidrát bevitel no cukor ja és amit még nem mondtam no tej!Szoktam olvasni és nagyon jól tudom hogy a legegészségesebb és amire szükségünk van és amitől fogyni is tudunk az a hús és a zöldség!Nekem ez a Norbis vállt be ez az amit jelenleg akaraterővel tudok tartani és büszke vagyok hogy nagyon sok mocskos élelmiszerről lemondtam!
2013. nov. 30. 20:15
 20/21 anonim ***** válasza:

A tej elhagyása jó.

Ahogy a zöldség rostok is, igen :) Van ám itt egyetértés, pedig én mindig vitapárti vagyok, és mégis :)

2013. nov. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!