Mit kellene javítani az updaten?
támadják a norbit azzal, hogy a cukor, liszt helyett szeméttel tölti meg az élelmiszereit, meg hogy kb patkányméreg, adalékanyagok, tartósítószerek
1. azért mégiscsak a cukor a legnagyobb bajok forrása nem?
2. van egyáltalán olyan csokoládé, keksz, csomagolt élelmiszer amiben nincs tartósítószer meg valami káros anyag?
3. Akkor milyen alapanyagokkal lehetne összeállítani egy olyan élelmiszert, amelyik semelyik ponton nem "káros"?
szóval update nem rossz, de nem is jó...
de csak azt ne mondjátok hogy egy norbis kakaós csiga károsabb, mint egy sima!
a simában ugyanúgy benne van az adalék
Mondjuk nem kéne irreálisan drágán adni, ha már a polcon 20 centivel odébb pontosan ugyanazokkal az összetevőkkel fele vagy harmadannyiért lehet megtalálni ugyanazt a terméket, csak nem vigyorog rajta norbi feje...
Nekem ennyi is elég lenne.
igen, veszel egy csigát, egy üdítőt meg egy túrórudit és elmegy 7-800 forintod
itt egy kicsit kilóg a lóláb..
1. nem, nem a cukor a legnagyobb bajok forrása, legfeljebb rövidtávon látványosan károsak a gyors szénhidrátok. hosszú távon nehéz meghatározni, de igen kockázatosnak tűnnek a hozzáadott 'műanyagok', adalékok hatásai.
2. van.
3. húsból, zöldségből, fűszerekből.. növényekből össze lehet állítani gyakorlatilag tiszta élelmiszereket.
Irigyek mindig lesznek?
A sólyom mióta irigyli a patkányokat? Mégis, ez nevetséges. Mire lennénk irigyek, úgy mégis?
"3 hónapja eszek Norbi kaját"
Van ilyen.
"Ízletes, mennyiségre elegendő,"
Erről nem kevés adalékanyag gondoskodik, az élelmiszeripar majd belerokkan, hogy te finom pocsék kaját egyél.
"fogytam 6 kg-ot"
Lowcarb kajákkal nem egy nagy varázslat, én nem az vagyok aki minden fogyást megdicsér. Ügyes vagy, hogy változtatni tudtál, de butus hogy csak így.
"utána szabadon bűnözök /fagyi, sütemény, /"
És ez a te bajod lesz. Szabadon ehetsz az igen rossz minőségű update kaják után rossz minőségű hagyományos kajákat is. De ha update fagyi/süti, az is ergya, csak éppen cukormentes. De minden műanyag cukormentes.. egs.
"Pozitív változásokat tapasztalok. Ennyi."
Milyen pozitív változásokat? Aki nem tömi magát cukorral, keményítővel az elkezd fogyni, jobban lesz. Ennyi a pozitív változás, de ha tartod az adalékanyagos, mesterséges édesítős, szójalisztes-gluténos kaják fogyasztását, el fog jönni az idő amikor nem lesznek ilyen pozitívok a változások. Én nem várnám meg.. Miért nem kezdtél el mondjuk NORMÁLIS ételeket enni? Miért pont az update?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!