Mivel tudok ezen javítani?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nagy a hasam, viszont nagyon vékony vagyok alapból. Ezen szeretnék valahogy változtatni mert már nagyon zavar, de nem olyan könnyű mert nagyon nehezen hízok és ha fogyok is akkor a hasam megmarad. Próbáltam már felülésezni, de kb nem ért semmit. Most is folyamatosan eszek, hogy tudjam tartani ezt a súlyom (53kg/173cm) mert eddig ez a legtöbb és már azért kezd alakulni így a kinézetem.
Valami ötlet, hogy mit csináljak?
2011. júl. 9. 12:01
1/3 anonim válasza:
Tartáshiba mint is látszhat nagyobbnak mint amekkora valójában. Ahogy az embereket nézem, mindenki görnyedten jár, ha én is bevágom a hanyag pózt, nekem is kiugrik kicsit a hasam. Ha rendesen kihúzom magam, akkor meg teljesen lapos.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tartáshiba (szerintem) mert mindig kihúzom magam.
Köszönöm a választ.
2011. júl. 9. 12:24
3/3 anonim válasza:
Akkor meg simán diétával és mozgással tudsz rajta javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!