15 éves vagyok,160 cm és 72 kg. Hogyan fogyjam le egy év alatt? (-20 kg lenne az ideális. )
- Fehérlisztes péksütemény redukálása
- Vacsorára csak keveset egyél
- Szánj több időt edzésre. Nem tudom 15évesen hogy nincs időd ilyesmire, valahogy biztosan meg lehet oldani
Csak annyi, hogy ha többet mozognék, akkor tanulni nem lenne időm, azt pedig nagyon fontosnak vélem.
Ja, és kimaradt, hogy megszállottan rajongom a csokiért és az efféle édességekért, de alig bírom megállni, hogy ne egyek belőle...
Óh én is nagy csokirajongó vagyok :D Próbálj lehetőleg csak étcsokit enni ha nagyon nem bírod, és arra gondolni, hogy a csokik 50% általában zsír, min.20%-a cukor. Amúgy ha sokat kell tanulnod, próbálj járkálva tanulni, tömegközlekedésen soha ne ülj le, csakha rosszul vagy. Zöld teát továbbra is ajánlom-természetesen cukor nélkül, mert a cukor elpusztítja egy csomó jó hatását-mert kihajtja belőled a fölös vizet, méreganyagot, és-amiért én nagyon szeretem- megoldja a gyomorpanaszokat. Az is fontos, hogy lehetőleg ne filteres legyen, hanem tealeveles. Káposztaleves amúgy nagyon jó fogyasztó, ha neten rákeresel a káposztaleves-diétára akkor tudod, hogy kell, de a lényege, hogy azon kívül nem igazán eszel mást, csak gyümit, zöldséget, meg max fehér húsokat. Ha megéhezel akkor káposztaleves. Ha édesszájú vagy, akkor a csokit helyettesítsd valami mással. Pl.natúr joghurt/kefir gyümis zabpehellyel. Ez önmagában is nagyon finom, de ha kakós ízre vágysz, akkor beletehetsz egy kis kakaóport-nem az édesített "neszkviket", hanem natúr, keserűt. És ez nem hízlal...
Szerintem az első lépés az, hogy figyelmesen végigköveted a napodat, hogy mikor mennyit eszel, tényleg éhes vagy-e. Növeled a mozgással eltöltött idődet. Egy megállót gyalogolj a suliba(előbb leszállsz), és hazafelé is az eggyel későbbi megállónál szállj fel. (Kivétel ha volános vagy :D) Szerintem mindazok az instrukciók amiket ide, meg előttem leírtak elegendő a fogyásodhoz, már csak lépned kell. :) Próbáld fokozatosan elhagyni a csokit, vagy kitűzni, hogy napi egy kocka csoki, vagy heti 1 db csoki. (Mert sajnos az egyik leghízlalóbb kaja.) Mondanom sem kell, hogy kerüld a gyorséttermi kajákat. Sok sikert a fogyókúrádhoz! Csak te állhatsz önmagad útjába, a siker csak rajtad áll hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!