Norbi ftness kickbox2? érdemes? Csinálja valaki?
Biztos hogy egy buta rendőr a Földön az egyetlen ember, aki az egyik legszánalmasabb divatküzdősport alapján képes egy "fogyasztó tornát" csinálni?
Erre mekkora az esély? Amikor az igazi kickboxolók, de még az olimpikonok sem fogynak a mozgástól, normálisan kell nekik is enniük hogy ne zsírosodjanak, akkor egy képzetlen, buta ember miért találná fel a "spanyol viaszt" ?
Amikor több ezer éve egészen más mozgásformákat fejlesztettek ki az egészséghez, a Jógát, Taichit, QiGongokat..
ha érdemben nem tudsz válaszolni, akkor pofa be és tipli!!!!
miért kell ebben a kik*rt témakörben egyfolytában kötözködni???minek jár ide az ilyen???
Azért, hogy segítsek. Mármint, nekem nem nagy erőfeszítés, ugyanakkor szúrja a szemem hogy saját magaddal szemben olyan alacsonyak az elvárásaid, hogy bármilyen hülye marketinget beveszel.
Miért kell átverned magad? Nincsen fogyasztó mozgás, de van fél tucat értelmes edzés, hogy sikerül a legidiótábbakat megtalálni? Lehet egy kérdésem, zumbáztál is, ugye? És mögötted van már egy sor sikertelen fogyási kísérlet.. MIÉRT NEM KEZDESZ VÉGRE A JÓZAN ÉSZRE HALLGATNI egyértelműen sikertelen (és gyerekes, nevetséges) próbálkozások helyett?
Egyébként köszi a hálát és a kedves szavakat.
nem, nem zumbáztam, tévedsz.
egy bnőm ajánlotta, aki sokat sportol, rohadt jó alakja van, és ő ajánlotta, hogy ezt csináljam.
de mivel ő nem fogyás céljából csinálja, ezért kértem TAPASZTALATOKAT olyantól, aki fogyás céljából CSINÁLTA
De amikor egy ilyen fórumon tapasztalatokat kérsz, akkor az összes buta anorexiás írhatja neked, hogy de bizony az updét kickbox az fogyaszt.
Te fellelkesülsz, belekezdesz. És majd csodálkozol hogy nem fogysz.
Mialatt ehettél volna jó, fogytál volna és értelmes edzéssel a testedet is erősíted. Edzés és edzés között óriási különbség van, valamivel az ízületeinket tesszük tönkre, közben idővel olyan betegségeink lesznek, amelyek fontos izmok elhanyagolása miatt alakulnak ki. Lehetne rögtön gerinc és medence tornával kezdeni, és akkor nem kellene évek múlva majd a különböző ízületi kopások, fájdalmak kezelésével foglalkozni.
Na most így látom én, de nagyon kíváncsi vagyok mások meglátásaira is.. például a barátnő miért nem csinál egészségesebb edzést, miért nem harcművészetet űz, stb. Lehet hogy ez szórakoztatja, de hát a szórakozás nem függ össze a fogyással, egészséggel.. :)
Én csináltam pár éve,hetente 2-3szor és fogytam tőle,izmosodtam és az alakom is jobb lett. 3 hónap után abbahagytam,de állítom,látványos eredményt értem el.
Bár nagy tisztelője vagyok TaplalkozasHarcmuvesz kommentjeinek,mindig élvezettel olvasom,de szerintem kicsit fanatikus,és ezt nem szánom sértésnek,remélem,nem is annak veszi.Mindenképp hallgasd meg őt is,mert teljesen igaza van abban (is),hogy az is nagyon fontos,mit eszel.
Szóval,ha úgy gondolod,te Norbizni akarsz,akkor tedd azt és idővel meglátod,van-e eredménye.Hajrá!
Tisztelem, amikor képesek vagyunk egymásról tisztelettel írni.
Azért abban van valami nagy igazság (több ezer testépítő tapasztalata) hogy fogyás közben az izomveszteség minimalizálása a cél, nem még izomfejlődés.
TaplalkozasHarcmuves, a testépítők diétáznak, nem fogyóznak!
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a diéta és a fogyókúra nem ugyan az!
De valóban, a diéta időszak alatt a legfontosabb cél, az izomvesztés lecsökkentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!