Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A Norbi kaját tényleg olyan...

A Norbi kaját tényleg olyan egészségesek mint mondják?

Figyelt kérdés

Mármint Norbi mondja a reklámban...

Mert igazából nehezen hiszem el hogy amiből minden tápanyagot kivontak az jó kaja...mi marad benne? és ami benne marad az egészséges?

Az édesítőszeretkről eleve úgy tudom hogy mérgezőek a cukorbetegek is korlátozottan fogyaszthatják....és a Norbi kaja gondolom nem a cukortól édes....szeretnék lefaragni 3-5 kilót....gondoltam eszem ezt egy kicsit....bár rohadt drága ahhoz hogy még egészségtelen is legyen pláne....

2013. jan. 3. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én se tudtam hogy büntették a kajáikat, ezek szerint mégsem olyan jók. Én holnap kezdek el egy diétát, igaz nem norbis, hanem sima kalóriaszámolós, egy tízest kéne leadnom. És mellettünk van 1-2 Norbis bolt, de most már nem biztos hogy benézek.. De van csomó más lehetőség: teljes kiőrlésű péksütiket veszel, barna lisztet, barna rizst, puffasztott dolgokat.. Remélem meg lehet oldani, sok sikert a diétádhoz!
2013. jan. 3. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes. Szerintem sokan csak irigyek rájuk, azért szidják őket. Kedves kérdező! A környezetemben sokan fogytak le az ő módszereikkel!!!! Ez nem azt jelenti, hogy update terméket lehet csak enni, hanem mást is, ami belefér a kódjaikba. Lefogytak, és az az egészségügyi állapotuk is javult, azóta kevesebb gyógyszert kell szedniük. Néha én is használom a termékeiket, és nem hányok tőlük, meg nincs hasmenésem. Annyi, hogy jobb az anyagcserém, ami mindenképp jó dolog. Nézd meg bármelyik topikot, ahol direkt update-ről írnak. Itt sok az irigy, meg sokan össze-vissza irkálnak hülyeséget.
2013. jan. 4. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én nem irigykedek, anno 21 kilót fogytam le mezei kajával. most pedig ha pár kilót le akarok adni gyorsabban inkább veszek normális, egészséges és elismert szereket pl.: biotech shake-et ami összességében olcsóbb is mint a norbi féle műkaják.
2013. jan. 4. 13:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy irigységből írják...igazából ha valótlanságokat írnak az inkább a házaspár mindkét tagjára jellemző idegesítő és arrogáns jellem....amiket néha kiír a facebook oldalon a kedves Norbi...például olyat hogy "hogy lehet így elhízni, miért nem figyel arra, hogy legalább ember maradjon" úgy tűnik Norbi szerint aki kövér, az már nem is ember....szép.

De nyilván az ételeik nincsenek összefüggésben azzal, hogy k maguk mennyire beképzeltek és sötétek...Szóval mint ember megvan róluk a véleményem, és nem irigységből...

Nem biztos, hogy bele merek fogni a Norbi kaják fogyasztásába....nem csak a fenti vélemények miatt....az is elgondolkodtat, hogy a nagy egészséggurut műtik most össze meg vissza....

2013. jan. 4. 13:12
 15/18 anonim válasza:
79%
Szerintem a Norbi kaják nagy része egyáltalán nem olyan egészséges, mint álltják. Ennek ellenére, szerintem a Norbi módszer remek, régen, amikor az első könyve megjelent, én is alkalmaztam a módszerét, és beválik. De ekkor még nem voltak update termékek sem. Amint azok megjelentek, kiadta az új könyvét, új kódokkal, és egy kicsit vicces volt, hogy olyan ételek, amik addig u(pdate)1, vagy u2-esek voltak, u3-asok lettek, mert már volt belőlük Norbi update termék, és azok lettek u1-esek. És ez már sajnos 100%ig az üzletről szól és nem az egészséges életmódról.
2013. jan. 4. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem véletlen, hogy nem tudnak nyugat felé terjeszkedni. vannak határon túli üzleteik, de szlováki meg románia iránya. ha annyira szuper lenne, már kint lennének nyugaton. ja, hogy ott komolyabbak az élelmiszeripari-szabályozások? pech...
2013. jan. 7. 15:00
 17/18 anonim válasza:
Figyu. Ha 5 kilót szeretnél fogyni, ahhoz nem kell Norbi kaja. Egyrészt drága, másrészt tele van mindenféle mesterséges anyaggal. Különben is, szerintem sokkal jobban jársz, ha eszel rendesen, és elmész hetente 3-4-szer úszni vagy futni. Bár inkább a táncot vagy labdajátékokat javaslom, mert akkor közben szórakozol is.
2013. jan. 11. 19:33
 18/18 anonim ***** válasza:
A f.szt egészségesek csak mondják hogy vegyed. Fogyasztó társadalomban élünk hahó! MEg amúgy is kell a pénz az audira megy a drága nyaralásra. Nehogy elhidd hogy ér valamit.
2013. jan. 12. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!