Segítség! Bármit csinálok, képtelen vagyok fogyni. Mit tegyek, hogy végre meginduljanak a kilók?
29 éves nő vagyok. Egy éve szültem. Amióta kitettem a lábam a kórházból, a súlyom megállt. (174/77)
Megpróbáltam mindent, amióta nem szoptatok. Próbáltam éhezni, persze duplán jött vissza. Próbáltam kiegyensúlyozott szénhidrátszegény diétát, futással spékelve, egy kiló lement, aztán beadta a kulcsot a térdem, az egy hét lábadozási idő alatt pedig visszajött három.
Közben pajzsmirigyalulműködést állapítottak meg, de nem adtam fel.
Jelenleg update módszert követem, és a baba miatt vettünk itthonra egy elliptikus trénert. Három hete minden nap lelkiismeretesen taposom, mellette tartom a diétát. A fiam miatt csak fél órát tekerek, de azt lelkiismeretesen minden nap. Tudom, hogy nem sok, de nem tudok több időt eltölteni rajta.
Ma ráálltam a mérlegre. Majdnem 78 kiló vagyok.
Teljesen el vagyok keseredve. Már soha nem leszek olyan, mint régen?
Mit tegyek, hogy meginduljanak a kilók? Fogyasztószereket és hormonokat szeretném mellőzni.
Kérlek Titeket, segítsetek.
Köszönöm a válaszokat! A pajzsmirigyemmel megkerestük Prof. Dr. Török Szilvesztert, tőle kaptam anno bioaktív kékjódot. Egy hónapra aránylag rendbetette a hormonjaimat, aztán most megint itt vagyunk.
Holnap megyek vérvételre, kiváncsi leszek, mennyi a TSH-m.
A paleolit táplálkozást elismerem, mivel 30 éve diagnosztizált lisztérzékeny vagyok, viszont a diétámat abbahagyhattam, miután terhelés mellett nem érte károdsodás a bélbolyhaimat.
Szóval köszönöm a segítséget, holnapután már tudni fogom az eredményt is.
Erre én is kíváncsi vagyok, mert hasonlo problemaval küzdök.
Ha gondolod írj privit.
Kedves Mindenki! Elnézést, de nem kaptam értesítést arról, hogy írtatok, így csak véletlenül vettem észre.
A kékjód tökéletesen rendbetette a pajzsmirigyemet, az orvosom szerint nem kizárt, hogy csak egy "szülés utáni kiugrásról" volt szó.
Végül 15 kg ment le, amiből azóta 3 jött vissza, de ezt a súlyt már augusztus óta tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!