Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ma vettem 6g kenyeret. Hány...

Ma vettem 6g kenyeret. Hány napig marad még ilyen jó puha?

Figyelt kérdés
Napi 1 szeletet eszem csak reggelire belőle, tehát ahogy ezt a mennyiséget elnézem kb. 6-7 napos adag. Nem lesz nagyon kemény?
2012. okt. 29. 18:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Meg most nem azért...nem bántásból mondom de azért akinek van egy kis sütnivalója az sejtheti,hogy nem 6 gramm kenyérre gondolok...az elég érdekes lenne.
2012. okt. 29. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

én mindig mélyhűtőben tárolom a "pékáruimat" mondjuk többnyire csak kornspitz, de amint megveszem beteszem zacsiban a mélyhűtőbe, amikor meg kiveszem akkor beteszem pár percre a melegszendvics sütűbe (esetedben pirítóba) és azelőtt kiveszem hogy megpirulna tehát csak felenged és finom friss puha lesz :)

21L

2012. okt. 29. 19:24
 13/20 anonim válasza:
Fagyaszd le, nekem 2 hétig is puha volt a kenyér, persze ha tartósat veszel.Ha sima kenyeret veszel akkor max4-5 nap utána kezd megszáradni.
2012. okt. 29. 23:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már a mélyhűtőben pihen.:)
2012. okt. 29. 23:42
 15/20 anonim válasza:
78%

...tömören akartál fogalmazni,és hülyeség lett belôle...

igaza van a "fogyókúrázó cinkének" !!!

2012. okt. 31. 10:30
 16/20 A kérdező kommentje:
NEM akartam se tömören, sem másképpen fogalmazni, egyszerűen úgy gondoltam(de lehet hogy rosszul), hogy az update témában nyilván olyan személy válaszol,aki ismeri ezeket a termékeket. Nem fogalmaztam hülyén egy kicsit sem, maximium annak tűnhet furcsának aki nem vágja ezeket.
2012. okt. 31. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Semmi baj nem volt a kérdező fogalmazásával. Ez az update módszer témaköre. Illene olyanoknak válaszolni, akik már hallottak is róla, de ez itt nem jellemző,csak a fikázás...

Én ettem már egy hétig is :) Nem volt baja :)

De a legjobb napi adagokban betenni a mélybe, és akkor tuti nem lesz baja. :)

2012. okt. 31. 21:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Tegnap betettem pár szeletet, holnap reggel azzal indítok, remélem,hogy fél-3/4 órácska kb. elég neki,hogy kiolvadjon.:D
2012. okt. 31. 23:18
 19/20 anonim válasza:
plágium
2012. nov. 2. 20:39
 20/20 problem3girl válasza:

1.Nem kell felkapni a vizet!!!

2.Rakd egy zacskóba majd a hűtőbe mikor kiveszed melegítsd meg és olyan lesz mintha friss lenne.!!

2012. nov. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!