Milyen eredményeket értetek el a Rubint Réka tornával?
Figyelt kérdés
Mennyit sikerült fogynotok, erősödnötök? És mennyi idő alatt sikerült ezt elérnetek?2012. szept. 9. 15:45
1/15 anonim válasza:
1 hónap után a befektetett munka elkezd megtérülni.. nálam legalábbis így volt persze mellette a megfelelő táplálkozás.
2/15 anonim válasza:
Most abbahagytam magánéleti okok miatt, és jött vissza pár kg, de amúgy összesen fogytam 20 kilót már vele.
Most pár hete cisnálnom, és csak 1.5-s súlyzóval, de látszik h kerekednek karizmaim.
De van már többféle programja, mindegyik máshogy hat. Én ismerem az összeset, azaz minden blokkot minden dvd ről, szóval ngyon jól tudom már, hogy melyiket mikor csináljam
3/15 A kérdező kommentje:
És azt a 20 kilót mennyi idő alatt adtad le? :)
2012. szept. 9. 17:19
4/15 anonim válasza:
Nem tudom már, de most 10-et akarok, 1-2 hónap alatt. Beszállsz? :D
5/15 A kérdező kommentje:
Be, nekem november a cél (nagyjából két hónap) :D
És kb. 5 max. 10 kg-ot szeretnék leadni
2012. szept. 9. 17:48
6/15 anonim válasza:
Nekem 5 kg-t kéne leadnom:) Szívesen beszállnék, ha lehet!
18 L
7/15 A kérdező kommentje:
Naná, gyere te is :) Minél többen vagyunk annál jobb :)
Melyik dvd-re tornáztok?
2012. szept. 9. 20:22
9/15 anonim válasza:
én a jubileumi alakreformra:D kívülről tudom a szöveget, de nem is ez a lényeg. Formásabb comb, hát. Hasazni viszont Béres Szandival szoktam, sokkal változatosabb és hatásosabb. :)
10/15 anonim válasza:
a DVD-t megvettétek vagy le lehet tölteni valahonnan? Én is szeretnék rá tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!