A danone activia, miért 3-as kód? A nyúlhús hányas kódnak felel meg?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 10:39
1/11 anonim válasza:
Én nem kódolgatnék a helyedben,semmi értelme. A fogyókúra nem attól lesz sikeres,hogy azt nézed,milyen a kódja.Az étel minősége a fontos,és a mozgás.
2/11 Almdudler válasza:
A danone a. tele van cukorral! En mar jo par eve+se tudom enni emiatt. Sokkal jobban jarsz egy Jogobella light-tal! Vagy ami meg jobb: fogsz egy doboz natur joghurtot (en a Tesco-sat szeretem,mert suru,kremes) es osszeturmixolod a friss gyumolcsokkel :) Egeszseges es finom! Ha nagyon muszaj,mezzel edesitheted,de a napi gyumolcs beviteledre is figyelj,mert a sok gyumolcscukor is hizlal,foleg,ha nem mozogsz!
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. :) a nyúlhúsról nem tudsz valamit? :/ mert se a könyvbe, se a neten nem találtam semmit :S
2012. aug. 13. 12:06
4/11 anonim válasza:
itt benne van a nyuszi! 115 kcal/100 gramm
5/11 anonim válasza:
A natúr danone 1-es kód, csak a cukros 3-as. A nyúl 1-es, ahogy minden sovány hús.
6/11 anonim válasza:
Egy esti Update főzőműsorban mondta pont Norbi, hogy egy üveg Activiában 9 kávéskanálnyi cukor van!!!!!!!!!!! Na, ezért 3-as kód!!!
7/11 Szoondiii válasza:
minden joghurt, tejtermék minősíthetetlen mocsok.
a danone, a cserpes, mind. ez nem hozzáadott cukor, aroma vagy ízlés kérdése.
húst eszik az ember, nincs értelme azon gondolkodni egy nem túl okos rendőr milyen kódúnak sorolta be.
zöldséget és húst kéne enni, akkor nem kéne update butaságokról beszélni, nem lennétek elhízva.
8/11 anonim válasza:
Megvédem a "nem túl okos rendőrt" Norbit, a kódjai számolgatásával 3,5 hónap alatt 21 kg-ot fogytam! Nem tudnék sütemények, édesség nélkül élni, csak húson és zöldségeken. Na, ehhez ért nagyon az a "buta rendőr" :)
9/11 Szoondiii válasza:
dehogy nem tudnál.. csak akarni kellene.
egy olyan ember véleményével mit kezdjünk, aki nem tudna sütemények nélkül élni? milyen kijelentés ez?..
holnap folyt. köv.
10/11 anonim válasza:
Kedves Szooondiiii! Engedd meg, hogy Én döntsem el, hogy mi nélkül nem tudnék élni... Különben mindegy, a Te kijelentésed...Téged minősít....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!