Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi szerint a tej egyes...

Norbi szerint a tej egyes kódú? :O:D

Figyelt kérdés
+ valaki nem tudna belinkelni kód táblázatot, de lehetőleg eredetit, mert nézegettem neten és valahol a dinnye kettes kódú volt valahol egyes. :|
2011. aug. 8. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, a tej 1-es.

A táblázattal az a helyzet, hogy van néhány kaja aminek minden könyvben más a kódja. Van ugye a norbi titok 1, 2 (itt még nincs akkora módosítás) és van a legújabb könyv, na itt már csomó mindent megváltoztatott.

A mostaniban úgy rémlik már 3-as a görögdinnye. De szerintem 2-esként nyugodtan eheted, hiszen, ha az első könyvei alapján is sokan le tudtak fogyni, nagyon nem hízlalhat...

2011. aug. 8. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Az 1,5 %-os tej 1-es kódú.

Megnéztem neked, a görög- és a sárgadinnye is tiltott fogyási napokon.

2011. aug. 8. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:

2. vagyok. A kövér ember nem bűnös c. könyvében 2 csoportra osztja az ételeket: fogyási napokon szabad vagy tilos.

De ahogy az első is írta, a régi kódrendszer szerint is sokan lefogytunk :) Döntsd el, melyiket követed :)

2011. aug. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!