Norbiék Update módszerét miért értékelik ennyire sokan alul?
Egyrészt a tapló modora, másrészt a hiteltelen figurája, valamint a túlárazott vackai miatt.
Be is csődölt, meg is érdemli.
Mert iszonyat buta, ostoba, sötét valakik.
Ezenkívül teljesen hiteltelenek: a nagy egészségguruk évente kerülnek kórházba úgy, hogy majdnem megmurdalnak. Hát kösz, nem.
Magával az elméleti részével semmi gond nincs, a szénhidrátszegény étrend sokaknál működik.
Viszont ha megnézem a termékpalettát, akkor nem sok olyan terméket látok amire feltétlenül szükségem lenne egy szénhidrátszegény étrendhez. Ha szénhidrátszegény étrendet követek, akkor szinte semmi olyat nem eszek amit árulnak. Megoldom az étkezést tartalmasabban hagyományos élelmiszerekkel azonos szénhidrátbevitel mellett.
2. Mintha az emberek 99,9%a nem lenne ótvar bunkó azokkal akik sulyfelesleggel küzdenek.
Kérdező: a többség csak azért húzza le mert nem szimpatikus nekik Norbi és a módszer lényegét sem értik, soha nem is próbálták, ( pedig a szénhidrátcsökkentés sokaknak segít a fogyásban), csak divat lett őt szidni. Ennyi.
Ja és a módszerről annyit, hogy a termékvásárlás az adott személy döntése, nem a módszer feltétele, csak egy opció. a szénhidrát csökkentés azok nélkül is elérhető, megfelelő odafigyeléssel az étrendre.
Mert nem tudják a személyt elvonatkoztatni a módszertől. Ez a fekete-fehér gondolkodás.
Én kb. 20 éve vettem meg az első két könyvét, amiben maximum a nagyon kezdetleges termékei voltak, liszt, tészták, nasi, ilyesmi.
De magát a módszer taglalta, és az összes ételt, amit mi hétköznapi emberek eszünk, ezeket sorolta be az idősávos pontokba.
Soha nem éheztem, mindent ehettem, amit akartam. Rakott krumpli szárazabb kolbásszal, simán 2-es kód, délután 15-ig ettem. De ez csak egyetlen példa. A fehér liszt és a cukor volt az, ami reggel mehetett csak, ha nagyon akartad. Tényleg egy nagyon kényelmes, tartható életmód.
15 kilót fogytam. Azóta is max. ilyen 5 kilókkal ingadozok.
Réka tornáit mai napig csinálom. Az egyik kedvencemen még Larával volt terhes, és úgy vette fel. Annyira régen benne vannak már ebbe.
Hiába szidja őket sok buta ember.
Számomra is jobban elment a marketing irányába, nem annyira követtem már, és ugye minél több terméket hozott ki, annál inkább csak azok lettek a jók. Amit anno estig lehetett enni, áttette délre, meg voltak ilyen fura varázsolmányok.
De én erre már nem adtam, hiszen az alap koncepció nálam működött.
Tehát biztosan sok ember nem próbálta, csak ismeretlenülegy a dumálas.
De miért lep meg? Rengeteg olyan dolog van, amit soha nem láttak, tapasztaltak az országunkban az emberek, mégis szakértői. Igaz, csak a fotelből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!