11
Mikor volt pozitív szereplő?
15:
Meg mondjuk azok is felháborodnak, akiknek vannak természettudományos alapjai, és tudják, hogy mekkora sületlenségeket beszél.
#16,
:D
Persze, mert oly' sok termeszettudomanyos érv hangzik el ellene, pl itt a kommentek is hemzsegtek a tudomanyos érvektől.
:D
Egyszerűen haragszanak rá, mert igaza van:
"dagadt picsa, fogyjál le, mert a kutyának nem kellesz, max akkor, ha nincs jobb"
Erre többnyire az a "válasz", hogy "f@szfej".
18:
Nincsenek súlsúly problémáim, vékony vagyok és jó az erőnlétem, rendszeresen sportolok, szóval nem savanyú a szőlő.
Ettől még Norbi butaságokat beszél, nem hogy a táplálkozástudomány alapjai hiányoznak nála, de még az általános iskolás biológiai és kémaiai alapok. Rendkívül káros a tevékenysége, mert hülyíti az embereket. Az egy dolog, hogy ezzel pénzt húz le róluk, ennél károsabb, hogy eleve elhibázott módszert hirdet a fogyásra.
Én is rendszeresen járok edzőterembe és talán mondhatom azt, hogy a többségnél egészségesebben táplálkozok. Egyáltalán nem érdekel mit mondd Norbi, nem én vagyok a célközönség. Viszont igen, butaságokat beszél. Felesleges századjára leírni, túltárgyalt téma már. Röviden: Nem a felesleges szénhidrát csökkentett kaják miatt fogynak a vásárlói, hanem egy átlagos update napi menü kb. 1600-1700 kcal.
Na most, aki túlsúlyos az ennek talán a kétszeresét is megette egy átlagos nap. Így ha fele ennyit visznek be, nyilván fogyni fogynak. Csak ahelyett, hogy számolnák a kalóriát, inkább veszik ezeket a túlárazott szarokat.
Szakmai zseniális üzletember, azt viszont el kell ismerni. Jól felépítette amit csinál, jól vezet meg embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!