Miért dőlnek be ilyen sokan Schobert Norbi Update termékeinek?
"És nem utolsó sorban teljesen hiányzik az egészséges táplálkozás és sportra való szocializáció."
Amúgy én is erről beszélek. Hogy nem sz@rokat kellene reklámozni, hogy azt eheted bűntudat nélkül, mert kivettem belőle mindent, ami táplál, hanem a normális étkezésre nevelni.
"Anyám pl sokáig nem engedett sportolni, mert nem volt rá pénzünk."
Mennyi idős vagy? Én bőven a szocializmus idején voltam gyerek, szegények voltunk, mint a templom egere, mert a szüleim nem kerestek sokat és apám annak is a jó részét elitta/eljátszotta. De sportolni mindig jártam. A kosárlabdacipőt (magasszárú vászoncipő) az egyesülettől kaptam, edzésre pedig az iskolai tornaruhámban jártam. Más költséggel akkoriban nem járt a sportolás.
43: te amúgy érted a szavakat, amit olvasol? Nem a krumplit hozta a fogyasztói társadalom, hanem azt, hogy rengeteg élelmiszer között lehet választani, ezeknek az ára pedig nagyon széles skálán mozog. Fehérkenyér 650 Ft/kg
Rozsos-magvas 3000 Ft/kg
"Le merném fogadni, aki ellene van annak nagyrésze ki sem próbálta/utána sem járt/túlsúllyal küzdő, ellene tenni nem akaró gyászlélek."
Első része igaz, nem próbáltam. Itthon sütöm a kenyeret (liszt, kovász és víz van benne), ilyen sz@rt semmi pénzért nem ennék.
Sütőipari keverék (vitális búzaglutén, zsírtalanított szójaliszt, növényi rost [cukornád], szárított búzakovász [búzaliszt, ivóvíz], étkezési só, tojásfehérjepor, emulgeálószerek [zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, nátrium-sztearoil-2-laktilát], savanyúságot szabályozó anyag [nátrium-acetátok], tartósítószerek [kálium-szorbát, kalcium-propionát], lisztkezelő szer (aszkorbinsav), Ivóvíz, Búzaliszt, Finomított napraforgó-étolaj, Élesztő
A második része nem igaz.
Egyébként csak mondom:
Tápanyagok 100 g termékben
Kalória 262 258
zsír 14 11
CH 1,5! 15
Fehérje 28 20
Rost 11 8,8
Az elsőnek 3400 ft kilója, a másodiknak 4300. Kitalálod, melyik az Update kenyér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!