Norbi update kakaóscsiga. Megéri?
Ti támogatjátok ezzel, meg a sok hülye ember, aki tényleg elhiszi, hogy fogyózó kaja.
Sportolni kell meg egészségesen étkezni, már el lett mondva százszor.
Nagyon nyomatják neki, hogy ők mennyire egészségesen élnek, meg a saját kajájukat eszik egész nap, aha, képzelem.
Amúgy simán lehet, hogy rosszabb a kajája, mint a kisboltos süti, de a lényeg hogy ugyan olyan szemét.
Vannak nagyon finom édességei azok megérik, nekem legalábbis, szeretem őket. Pl tàblàs csokik, kókuszos szelet, fehér isler, brownie, tiramisu, vaníliás puding, túrórudi, mind isteni finomak!
A kakaós csigát konkrétan nem kóstoltam, mert az eredetit se szerettem soha. A vaníliás csigát kóstoltam az konkrétan ízetlen volt. Szóval arról lemondtam. De a többi cucc szerintem finom és szeretem.
Az Aldiban és a Lidl-ben van szénhidrátcsökkentett kakaóscsiga, édesítőszerrel. De van teljes kiőrlésű is, szintén édesítővel.
130 forint...
??
Ki mondta, hogy számolj kalóriát? Amúgy az mivel jobb, ha görcsösen szénhidrátot számolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!