Pár napja rosszul vagyok az Update ételektől. Hagyjam abba?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el Update kajákat enni, emiatt három napja folyamatosan hányok, meg szinte állandóan az ágyban kell feküdnöm.
Hagyjam abba ezt az Update módszert?
2021. ápr. 15. 16:17
11/17 anonim válasza:
Az ember általában nem szemétevő, szóval ne egyél olyan termékeket(az említett márka), amiben 5 fajta édesítőszer, szójaliszt, és hasonlók vannak. A mezei fehérkenyere is vagy 30 összetevőből áll
14/17 anonim válasza:
Hagyd abba. Esetleg látogasd meg az Update egészségkárosultjai oldalt a fb-on, ha még kétségeid lennének.
15/17 anonim válasza:
Ha 3 napig folyamatosan hánytál... Hahó, itt vagy, élsz még?
Dokinál voltál? Ha igen, mit mondott?
Amúgy igen, a Schobert kaja szar.
16/17 anonim válasza:
Nekem hasmenesem volt tőle, semmit nem ért.
17/17 anonim válasza:
16: Mert mit kellett volna érnie? Nem attól indul be a fogyásod, hogy a termékeit fogyasztod. Ezt kellene végre megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!