Norbi update, Szafi free, vagy toman diet, szerintetek melyik a legjobb? Ha diétáznátok melyiket valasztanatok?
Tehat e közül a 3 közül. Nem másra vagyok kíváncsi, meg nem arra hogy "egyikse", hanem arra hogy aki ismeri, esetleg próbálta mind a 3 félét, neki melyik volt a legszimpibb, melyiket ajánlan?
Mármint melyik cég termékét..
Szafi egyáltalán nem esküszik a zsír ellen. Azt mondja el, hogy a makro arányok fontosak, illetve, hogy egy magas kalória értékű étrend magas zsír és szénhidrátbevitellel nem ideális a fogyáshoz.
Szafi a kiegyebsúlyozott táplálkozásra próbál terelni szerintem. Az, hogy az ő növényi étrendje magas CH tartalmú, nem jelenti azt, hogy a zsír ellen toboroz. :D
Norbiról nem mondok inkább semmit. Értékelhetetlen számomra amit az az ember művel😂
Érdekes, hogy ezek mind olyan diéták, amik a saját márkás szarjaik eladásán alapulnak.
1. Először is egyél kevesebbet, és tök mindegy, hogy ezt most kalóriaszámolással, IF-el vagy portion-controllal teszed.
2. Semmilyen feldolgozott élemiszert ne egyél. Húsok/Húspótló termékek, hüvelyesek, zöldségek és gyümölcsök. Ebből álljon az étrended.
Talán a Norbi Update a legolcsóbb a 3 közül.
Valamiért ez a Szafi nő nagyon ellenszenves számomra.
Ha választanom kéne akkor a Tomán.
A magas fehérje diéták szerintem elég ízletesek. Valószínűleg ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!