Napi 2 szem kockacukor nem fér bele a fogyókúrába? Így lehetetlen lefogyni?
167 cm vagyok 56 kg és még 2 kg kéne kb hogy elérjem szülés előtti alakomat, így nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Főleg ha fényképeken látom magam..
Szóval a kávéról van szó,2-t szoktam inni egy nap, eddig 2 cukorral, most már csak 1-1-el, ezért is kérdezem egy nagyon sok ha aznap nem eszek más cukrosat? Szükséges a teljes Ketogén?
Próbáltam eritritet,xilit-et de vizes hasmenésem van mindkettőtől, ezt a hozzászokásos dolgot meg nem akarom kockáztatni hogy utcán vagy bárhol rámjöjjön.
Steviának az ízétől meg rosszul vagyok, aszpartám-acelszulfám K-ra meg allergiás vagyok gyerekkorom óta.
Kb étrendem abból áll hogy reggel megiszom ezt a tejes kávét, utána vagy ebédelek vagy nem ez változó, aztán utána kávé, majd este szoktam enni normális főtt ételt, most már olajban nem sütök ki, sok csirke és hal.
Tehát nem eszek sokat egy nap, kalória számlálóval kb 800 kalóriát de így se fogyok, gondolom már belassult az anyagcserém vagy nem tudom :-/
Szóval ez belefér ez a 2 kocka cukor?
Köszönöm akkor nem szenvedtetem magam édesítőszerekkel :)
Megpróbálok enni csak az a baj nem vagyok éhes, de majd megerőltetem magam.
Süssina édesitotabletta vált be nekem kávéba
A tőbbinek mellékíze volt,vagy fosatott de ennek? Semmi
Érdemes kiprobálni
neeee nem napi 2 szem kockacukron múlik a diéta! viszont hosszú távon 800 kalória nagyon kevés...lehet már amiatt nem fogysz ennyivel, mivel belassult az anyagcseréd és már raktározásra megy a szervezeted (persze ideális esetben hormonproblémákat érdemes lenne kizárni, az is állhat ilyenkor a háttérben, de sztem nálad nem erről van szó).
szerintem ami a legfontosabb lenne, hogy az önképed rendbetedd. azt írod, nagyon nem vagy elégedett magaddal. 2 kiló mínusz semmin nem fog változtatni (ennyi kiló nem is látszik kb külsőre). gondolom az zavar, hogy terhessèg után más lett a tested, ami tök normális, és nem is kell pont ugyan úgy kinézned, mint előtte!!! viszont sportolnod tényleg érdemes lenne. nálam pl még ha a külsőmben nincs változás, ha renszeresen sportolok, sokkal több az önmizalmam..akarmilyen közhely is, a legtöbb embernél így működik :) tudom, hogy írtad, elmész gyógytornászhoz és utána mersz majd, tényleg kérd ki a véleményét mit szabad, ès nyomassad neki! :D és egyébként nem feltétlenül brutál súlyzós edzéseket kell nyomni az eredményekhez, akár az otthoni torna, vagy edzőtermes csoportos "alakformáló" edzések is tudnak jó eredményeket hozni :) persze, biztosan a súlyzós edzések a leghatékonyabbak izmosodás szempontjából, de én pl utálom a kondis edzésstílust :D nagyon hasonlóak a paramétereim a tieidhez, én pl 1200-300 kcal között ettem (nem eszek sok állati fehérjét, de próbáltam sok növényit enni) mellé futottam és itthon meg edzőteremben csoportos edzéseket csinàltam. pár hónap alatt fogytam és izmosodtam is. viszont szerintem az edzés (heti 3-4szer) ami a legtöbbet javított az önbizalmamon.
nem tudom, neked milyen külső tényezők okozzák még, hogy ennyire nem szereted a külsődet, esetleg egy hozzátartozódtól kapod az ívet, vagy csak simán mindig is kórosan alacsony volt az önértékelésed, de tényleg kezdened kéne ezzel valamit :/ mert így szerintem akármennyit fogysz, még mindig nem leszel elégedett magaddal. tudom, banális, hogy menj pszichológushoz, de tuti jót tenne!
Igen, gyógytornász rábólint akkor tényleg el kell kezdenem..
Most elég szigorú diétán vagyok, és vesémbe látsz tényleg rohadt mód nem szeretem a testem szülés után pedig se stría semmi nem jött ki csak ez a hülye hasam..
Pszichológust már megtettem anno,még így is javított a dolgon, de tényleg nem így néztem ki szülés előtt és ezzel nem tudok kibékülni.
Ha akarod küldök képet privibe mi a problémám :)
Köszönöm a részletes választ, elég inspiráló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!