Meddig tartalékol a szervezet?
Nem újdonság a fogyókúra. 5 éve 1.5 év alatt fogytam 50kgt, ami miatt a cukrok mindig leesett, hormonzavarok egyéb gondok hirtelen fogyás miatt. Sajnos vissza is jött.
Most megint újra kezdtem mivel sikerült az IR tüneteit kezelni.
Anno első két hét rohamos fogyás volt. Most 1 hét alatt lement 2 kg majd megállt most 30-40dkg-ként jön vissza.
Napi 2l mentes vizet megiszom. Szénhidrátot bőven 100 alatt tartom (férjem cukorbeteg így minden számolva van) kcal is 1000 alatt.
Főként zöldségek, hús, tojás.
Kenyér, tészták, cukor, üdítők semmi, még rizs sem (egyetlen édes a kávémban a tejpor)
Reggeltől késő estig dolgozom, így még a szobabiciklit nem vettem elő, eleinte gyenge vagyok ugye, bár anno is anélkül fogytam.
Nem vagyok éhes a 3. Nap óta, szóval nem éhezem, nem is nassolok, nincs kívánósság.
Válaszokat előre is köszi. :)
Gyógyszert szedsz? Fogamzásgátló, bármi?
Pajzsmirigyedet kivizsgálták?
1000 kcal szerintem rettentő kevés. Most hány kiló vagy? Kisebb deficit kellene, mert ettől is teljesen lelassulhat az egyébként se gyors anyagcseréd. Ha pedig lelassul, nagyon nehéz újra felpörgetni, bár egy kis mozgás sokat segíthet, ha más nem, tempós séta, úszás, meg a szobabicikli. És ha több kalóriát vinnél be, lenne energiád egy kicsit mozogni, nem lennél gyenge. Remélhetőleg vannak szabadnapjaid, legalább akkor próbálj mozogni.
"hormonzavarok egyéb gondok hirtelen fogyás miatt. Sajnos vissza is jött"
És most újra kezded. 1000 kalória alatt enni éhezés. A szervezet nem tartalékol, annyit sem eszel, amennyi az alapvető életfunkciókhoz kell, hova tartalékolna?
IR-esként dietetikussal egyeztetett diétával kellene fogyni, nem össze-vissza random nekiesni az éhezésnek.
Ilyen nincs, amit leírsz, veled ezt nem tudod elhitetni...
50 kiló plusz van rajtad, és nem fogysz 1000 kalóriával. Aha... Mese habbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!