Az igaz, hogyha 4-5x eszik egy nap az ember, tehát inkább többször kevesebbet, akkor nem hizunk el, mert megszokja a szervezet, hogy mindig kap kaját, igy nem tartalékol?
Ha többször KEVESET eszel, s nem kerülsz kalóriatöbbletbe, akkor nem hízol el. De ugyanez a helyzet akkor, ha egyszerre eszed meg ugyanazt a mennyiséget... Sokszor folytattak már kísérletek e téren s a tapasztalatok is ezt mutatják.
A test akkor érzekel vészhelyzetet, ha több napon át koplalsz (nagyon keveset eszel). Az anyagcsere nem lassul le a napi 1-2 evéstől, nekem se tette, másnak sem szokta.
Az ehhez hasonló állításoknak semmi alapja nincsen. A szervezet a zsírszövetbe azokat az anyagokat csomagolja amelyeket majd később használ fel. És azokat is, amiket nem ismer fel, salakanyagként nem ürül ki. Hátha később még is szükség lesz rá. Tehát nem a táplálék hizlal, hanem a táplálék közé kevert ipari szemét. Mennél több az ilyen cucc annál több zsírszövetet kell a szervezetnek előállítani. Ezért van az, hogy "Én még az almától is hízok!" Nagyüzemi gyümölcsöseink mind forgalmas utak mentén helyezkednek el. Az útjainkon koptatott gumipor messze elhordja a szél. A növény levelein keresztül ...
Ez annyira új anyag, hogy csak néhány évtizede van jelen a földön, még egyetlen szervezet sem ismeri, és terjedése olyan gyors, hogy a szervezetek képtelenek alkalmazkodni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!