Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek sokat ettem tegnap?

Szerintetek sokat ettem tegnap?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 alma

Ebéd: 1 tál saláta

Vacsora: 1 tábla csoki

+ 1 zacskó gumicukor

2018. aug. 16. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Mekkora tábla a csoki? Mekkora zacskó a gumicukor? Hány éves vagy? Mi a nemed? Milyen magas vagy? Mi a célod a testtömegeddel?

A lényegi rövid válasz: nem szabad koplalni, mert akkor jönnek az olyan falásrohamok, ami a kérdésben szerepel.

2018. aug. 16. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyitől én - meg szerintem még nagyon sokan - éhen halnék.
2018. aug. 16. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Igen sokat ettél, ez rengeteg már ne is haragudj. A reggeli alma után meg kellett volna állnod és nem enni többet. Annak ki kellett volna tartania.

Egyébként meg inkább normális kajákat egyél, mert amiket leírtál, annak a fele szemét.

2018. aug. 16. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
2 vagyok. Ez mind szénhidrát. 0 fehérje, semmi, ami energiát adna...
2018. aug. 16. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a csoki 300 grammos volt, a saláta zsíros és sajttal teli, te pedig könnyű és inaktív, akkor bizonyára sokat ettél.

A gumicukor borzalmasan rossz, a többi étellel nincs bajom, legfeljebb a csoki mennyiségével, főleg arányaiban. Valószínűleg az adja a kalória zömét, a gumicukrot nem számítva (amiről fogalmam sincs, mennyi cukor, de hogy értelmes dolog nincs benne kis mennyiségben sem, az valószínű). Jó dolog a csoki, de pici kell belőle s mellé rendes étel.

Ebben a napban kb. semmi értelmes nincs, kis zsíron, kakaón és zöldségen kívül. A fehérjebeviteled csak igen nagy igyekezettel lehetne alacsonyabb, ami igen nagy baj.

2018. aug. 16. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Te most fogyni akarsz, vagy megbetegedni és később mindent duplán visszahízni? Mert ha fogyni, akkor teljesen máshogy kéne étkezned, egyrészt nem ilyen keveset, másrészt nem ilyen szemét kajákat..
2018. aug. 16. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A BTK szerint ez már bűncselekmény. A büntetőtétel a rituális öngyilkosságtól a helyszíni kivégzésig terjed. Úgyhogy neked annyi,de vígasztaljon a tudat,hogy jobb lesz a világnak nélküled.
2018. aug. 16. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi fehérje nincs ebben. Ez minőségi éhezés.
2018. aug. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!