Ha most megcsinalom a 90 napos diétát utána pedig kevés szénhidrátot eszek és mozgok tarthatom a súlyom?
Nem kell sok pénz egy rendesebb étrendhez (szinte bárhogy eszel vagy nem eszel, jobban jársz, mint a 90 napossal. én tuti inkább böjtölnék heteket, egészségesebb lenne. persze sokkal jobb ötletem is van annál), de ha tönkrevágod magad, az akár költséges is lehet. Az abszolút minimumot legalább ad meg magadnak, ne szénhidrátnapokkal akarj fogyni, ez iszonyú rossz ötlet. Főleg, ha később kevés ch-t akarsz enni. Miért nem csinálod azt most? Jó módszer a fogyásra, persze van, akinek a sok szénhidrát passzol, mert az laktatja, az ad neki energiát, azzal érzi magát jól.
Csirkemell és sok kis étkezés pont nem kell. Én nem eszem húst és napi egyszer eszem, ha fogyni akarok, sokakhoz (bár persze az emberiség kis töredékéhez) hasonlóan. De mindennap rendesen beviszem a szükséges fehérjét és zsírt (s a mikrotápanyagokra is ügyelek), ellentétben a 90 nap kiegyensúlyozatlan szénhidrátsorozatával.
Akárhányszor felteszed a kérdést, a tények nem változnak. A 90 napos szar.
Csak azt nem értem, miért kérdezel, ha a neked nem tetsző válaszokat már előre kizárod. Akkor miért nem állsz neki, és csinálod, miért keresed az igazolást arra, hogy majd jó lesz az neked? Állj neki, és csináld végig, ha a saját bőrödön akarsz tapasztalatot szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!