Baj, ha iszom ízesített vizet is diéta alatt?
Sziasztok, azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy gondot jelent-e a diétámban, ha ízesített vizet is iszom? (kb. fél litert)
Emellett természetesen iszom minimum egy 1,5l-es palackkal sima szénsavmentes áványvizet. Így kb meg van a napi ajánlott víz szükségelet (2l)
Továbba az ízesített víz egy Spar-os saját márkás termék, ami az alábbiakat írja:
Zsír: 0g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 0g
Amelyből cukrok: 0g
Rost: 0g
Fehérje: 0g
Só: 0,1g
100ml italban 1 kcal van ami azt jelenti, hogy egyetlen egy palack mindössze 15 kcal. Köszönöm!
16/F
Juj, ezt tudom mi! :D Spar budget cóla / citromos víz / narancsos?
Én csak ilyet iszok mindig + vizet... vagyis érted, ízesített lötyiket.
Olyan mint a cóla zero (spar budget cóla = cóla zéró olcsó formája)
Most jelenleg pl. egy tescos cóla (tesco value 85 ft) van mellettem
Amúgy 15 kcal sincs benne, mert semmi szénhidrát nincs benne (az 1 kcalt csak úgy ráírják; gyakorlatban teljesen kalóriamentes az egész cucc)
15 kcal = egy kiscukorka pl.
ezek az üdítők (akár ezek az olcsók, akár a cola zero vagy más márkás zéró izé) teljesen jók, semmi nincs bennük
én nem is tudnék meglenni nélkülük, mármint csak sima vizet nem lehet inni
volt egy szobatársam, anno koliban, aki mindig vizet ivott, nem tom hogy... mindig csodáltam.
(meg különleges diétán volt, paleon) én meg mindig hordtam a LIDL-ből a siti cólát meg az egyéb üdítőt (meg persze vizet is) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!