1/24 anonim válasza:
Ch csokkentett toastot.Csak 49 kcal egy szelet
6/24 anonim válasza:
Semmit. Illetve ha szendvicsnek kell, akkor salátalevelet használok helyette, ha megkenném valamivel, akkor pl uborkakarika az alap.
7/24 anonim válasza:
Magvakat - mandula, dió, mogyoró, kesu. :)
Meg sajtos "krékert", sajt-tojás és minimál liszt az alapja.
9/24 anonim válasza:
Oké, pontozz le. Kenyeret én csak szendvicskészítéshez használtam. Nem eszek kenyeret, nem eszek szendvicset.
10/24 anonim válasza:
Semmit, illetve zöldséget és olajos mag krékert, ha úgy vesszük. De ha a párom épp kenyeret süt és én is akarok magamnak, akkor van egy tojásfehérjés, olajos magvas és maglisztes, gabonás cuccom, ami nekem teljesen jó kenyérpótlék, bár ez sem hasonlít kenyérre, de a többi még sokkal kevésbé.
Sosem voltam kenyeres, nem volt gond egyik napról a másikra elhagyni a glutént (aztán évek múlva kis mennyiségben visszajött).
Egyetlen szendvicset szerettem, azt egyszerűen kenyér nélkül eszem, elég tartalmas és sokkal jobb, mint kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!