Mit egyek a kenyér helyett?
vgay pedig abonett, az a gagyi kétszersült kenyér vagy teljes kiőrlésű
de amúgy az egyessel egyetértek...
Miért kéne bármit enni helyette? Illetve ez ételfüggő, emberfüggő...
Én általában semmit vagy zöldséget eszem "helyette", a párom rizst (vagy kenyeret, de csak havi egyszer süt, évekig pedig sosem tette), nekünk ez tökéletesen megfelel. Nagyritkán, ha száraz, ropogós dologra vágyom az ételhez vagy külön, magropogóst készítek (darált olajos magvak kis vízzel elkeverve, mikróban vékonyan "kisütve", nekem roppantul ízlik). Van, aki magkenyeret eszik, nekem sose jöttek be, régebben kalóriabevitelnek használtam, mert valamit enni kell, de magában ettem, ahogy az ételeimet is kenyér nélkül.
Mondjuk én nem diétás ételeket eszem (illetve de, csak másmilyen diétásak, mint amikre te gondolsz, az biztos), hanem mondjuk rántottát vagy töltött tojást, paradicsomos káposztát, zöldséglevest vagy lecsót, esetleg csokitortát... :D Ezekhez nem kell kenyér, mondjuk szerintem semmihez sem kell, még a vajas-fokhagymás pirítós lehet egy kivétel, de én azt is olajos magvas cuccokból készítem, ami más, de nekem működik.
Tk kenyér? Rozskenyér? Ch csökkentett kenyér?
Abonett?
Szárított zöldség?
Édesburgonya
Köles, bulgur, quinoa, couscous, rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!