Nektek milyen diéták/fogyókúrák válltak be? 😊✨
Nekem a 90 napos diéta sokat segített:
Köszi,ment a zöld kéz😇
Még jöhetnek válaszok😊
Nekem csak a kaloriaszamolas + vmi sport. Mindent ugyanugy ettem csak a mennyisegekre figyeltem.
Vagyis majdnem mindent ugyanugy, mert a cukros uditoket es a kavet elhagytam. Edesseget meg ritkan ettem amugyis.
Szénhidrátcsökkentés, időszakos böjt, étkezések számának csökkentése... De lehet, hogy az utolsó 8 kilóhoz még 2 napos böjtök sem fognak ártani. Kemény dió vagyok.
Ez nagyon egyéni. Nyilván kalóriadeficit kell, de hogy ezt sok mozgással, ilyen-olyan étrendi változtatásokkal vagy számolva és fegyelemmel tudod elérni...
Egy jó és aktív életmód mindenesetre ajánlott, a megtartásban is segít és az egészség is fontos.
Csak 4,6-5 kg-tol szeretnek megszabadulni
Jo ez a mai etrend a vacsorat leszamitva?
Reggeli:Kave
Ebed:2 db kis edesburgonya (pure) 4db (kicsi) fasirt golyoval
Vacsora:6 szelet bacon szalonna (olaj nelkul sutve)
Es ezt lemozogtam 1 ora 15 perc eliptikus trenerezessel.
Szia. Nem jó. Hol a zöldség, gyümölcs? Reggel a kv-n kívül is kell vmi, vacsora pedig sok és egészségtelen, hiába sütöd olaj nélkü, a szalonna önmagában is zsíros.
Reggel kéne vmi tk kenyér vagy hasonló mellé sonka, felvágott, sajt vagy tojás és zöldségek(paradicsom, paprika, saláta, uborka, retek stb).
Ebéd az jó, de előtte egy leves nem ártana.
Vacsorára már csak zsírszegény fehérjét(túró, joghurt pl), illetve zöldségfélét kéne enni, ch és zsír estére nem igazán jó.
E három főétkezés között pedig jó lenne vmi gyümölcsöt, magvakat enni.
+ naponta minimum 2-3liter folyadék, ami víz, esetleg tea, de semmiképpen cukros üdítők!
Teljes életmód váltás!
A többi hülyeség. Csak áraszt a szervezetednek. Amint vissza állsz normális étkezésre, jönnek is vissza a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!