Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan diétázzak? Hogyan...

Hogyan diétázzak? Hogyan lehetne lapos hasam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék fogyni, sokat. Egyszer már sikerült megszabadulnom 22 kilótól..koplalással úgyhogy az sajnos vissza is jött ezért most megpróbálkoznék az egészségesebb verzióval amiben diétázom és mozgok. Nincs sajnos pénzem életmód tanácsadóra meg személyi edzőre (tudom ha nagyon akarom egyáltalán nincs is rájuk szükség) ezért kérem a Ti véleményeteket, hogy mégis hogyan kellene táplálkoznom és miket nem szabadna egyáltalán fogyasztanom (a legproblémásabb terület a hasam) illetve milyen mozgásformákat kellene végeznem és mikor, a nap melyik időszakában? 19 éves 172 cm magas lány vagyok és most vagyok 94 kg, ezt jo lenne letornázni 65-re mondjuk :D Mint már említettem a hasam a legnagyobb probléma mert úgynevezett kötényhasam van (linkelek egy hasonló képet) és mikor először fogytam a hasam nem lett lapos..nagyon nem, onnan is fogytam sokat de amíg más testrészeimen már szinte túl vékony voltam hasam még mindig volt. Erre van valami megoldás diétával és mozgással? Előre is köszönöm a válaszokat! :D :)

[link]

2017. szept. 4. 01:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenre nem térek ki, túl általános a kérdésed s mindenki más, de ami a hasadat illeti... Sajna az genetika, hogy honnan fogysz, nem tudod befolyásolni. Elvileg ha teljesen lefogy az ember, sehol sem marad hájas, persze a kinyúlt bőr ott maradhat. Fiatal vagy, de nagy a túlsúly, lehet, hogy lógni fog a bőr. A mozgás persze jót tesz a bőrt nézve, de a háj onnan megy le, ahonnan a genetika diktálja.
2017. szept. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!