Egy gyros tál krumpli nélkül mennyi szénhidrátot tartalmaz?
Várandós vagyok, és mivel az első várandósság során terhességi cukros voltam, ezért 160gr-os ch diétát tartok. (A 2. várandósság miatt nem jött ki a cukorbetegség. A kezdetektől tartottam a diétát, meg fogytam is két várandósság között 15kg-ot). Most a 3. várandósság alatt viszont nagyon kívánós vagyok. Nagyon vágyom egy gyros tálra, de krumpli helyett is salit rendelnék, így kb zöldséget, husit, és öntetet ennék. Ez mennyi szénhidrátot jelenthet szerintetek? 30-35 gr-ba belefér?
És mielőtt bárki megkérdezné, nem, nem szeretnék itthon csinálni magamnak, hogy kiszámoljam. Nem arra vágyom most. Hanem arra,amit rendelni szoktunk (és amit már nem ettem 6 hónapja).
Köszi az infót! 😊
Szerintem is olyat rendelj, ha számolsz, ahol írják
ezeket...
Amúgy 160 gramm rengeteg szénhidrát, ha más feltétel nincs, én simán ennék krumplit is (ami annyira nem is vészes, a gabonákkal jobban kell vigyáznom), de neked nyilván más az étrended s másból megy tele szénhidráttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!