Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fogadást kötöttem életem...

Gábor Zsolt Kardos kérdése:

Fogadást kötöttem életem párjával, hogy karácsonyra kockás hasam lesz. Van ötletetek, hogy tuti nyerjek? Előre is tisztelettel köszi m. kinek!

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 18:20
 1/4 anonim válasza:
Eddz, szálkásíts.
2017. jún. 17. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nem lenne rossz tudni, honnan is indulsz, lehetséges-e egyáltalán :) Teljesen más edzés és étrend szükséges valakinek, aki vézna, nincs rajta sem zsír, sem izom, mint egy túlsúlyos embernek. Előbbinek tömegnövelő étrend a jó kombinálva erősítő edzésekkel, míg utóbbinak az erősítő edzéseket ki kell egészíteni kardióval is, no meg kalóriadeficites étrenddel, mert hát hiába lehet sakkozni a hasadon, ha eltakarják a kis hurkák ;)

Amúgy ne csak a hasra koncentrálj, nagyon bénán nézne ki, ha csak ott lennél izmos, szép egységes képet célozz meg, minden izomcsoportot fejleszteni kell más-más edzéssel. Biztos láttál képet olyan testépítőkről, akiknek az egész felsőteste úgy ki van gyúrva, hogy szinte szétrobbannak, viszont kis ropi lábaik vannak :D

2017. jún. 17. 18:46
 3/4 anonim válasza:
Minecraft!
2017. jún. 18. 16:20
 4/4 anonim válasza:
életmód váltás! kiegyensúlyozott életmód, kevesebb szénhidrát, kevesebb cukor csoki nincs olajban sültek nincs éjjeli nassolás. Meg heti pár óra mozgás szerintem már segít
2017. jún. 20. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!