Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi a véleményetek a szénhidrát...

Mi a véleményetek a szénhidrátcsökkentett kenyérről? (100g-ban 30g ch)

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat
2017. jún. 7. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát így látatlanban nem sok.

Valószínűleg több benne a szír,mint a nem ch csökkentett verzióban,így a kalória is több benne.

2017. jún. 7. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
*zsír...bocsánat
2017. jún. 7. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Időszakosan eszem. A kalória nem sokkal kevesebb, viszont kevesebbel is jól laksz (mert közel sem olyan finom, mint a ropogós héjú fehér, nyami), és később is leszel tőle éhes. Legalábbis nálam. Szóval alapvetően pozitív, de nem eszem túl gyakran, mert egyrészt drága, másrészt annyira nem finom, de jó alternatíva, ha szendvicset vagy bundáskenyeret akarok enni.
2017. jún. 7. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor szoktam csak ilyet venni, ha más éppen nincs.

Semmi különös előnyét nem érzem.

Amennyi kenyeret eszek, az nem sok se kalóriában, se szénhidrátban. Úgyhogy akkor már inkább eszem normális kenyeret.

2017. jún. 7. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
en azt viszem minden reggel a suluba,igazabol azert eszem mert kevesel kcal
2017. jún. 7. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem erőszakolt dolognak tűnik.

A szénhidrátcsökkentett kenyér helyett ezért kerestem inkább olyan alternatívát, ami valóban értékes tápanyagokból van. A teljes kiőrlésű rozskenyér vagy magvas rozskenyér vagy ropogós, kétszersült-szerű rozslepény jött be nekem leginkább.

Oké, ez tök más, mint a klasszikus kenyér, viszont számomra nagyon szerethető az íze, állaga, jó szendvicsalap, és mivel vékony, kicsi a tömege, ezért jól megpakolva fehérjedús finomságokkal, főtt tojással, sajtokkal, túróval, mellé zöldségeket vagy salátát készítve tök jó.

Most épp ez az Aldi-s a favoritom:

[link]

és ropogós kétszersültnek meg ez:

[link]

Mindkettő 100% tk. rozslisztből készült, magas, 20% körüli rosttartalommal.

2017. jún. 7. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában nem túl jó az összetételük.
2017. jún. 7. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerem őket, már rég csak saját kenyeret ettem s ma már kb. semmilyet, de túlságosan száénhidrátdúsak. Ha már zavar a szénhidrát, nem eszem kenyeret vagy csak egészen keveset valamihez. Sokkal szénhidrátszegényebb és finom zabos kenyeret sütök, ha akarok, szóval nekem nem téma, főleg, ha ahogy írjátok, nem igazán finom... Úgy nem éri meg.
2017. jún. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!