Tescós szénhidrátcsökkentett, cukormentes pékáruk mennyire jók egészséges életmódhoz?
Ki mit tart egészségesnek, ugye (s konkrétan egyénfüggő is, kinek mi az egészséges, de ahhoz sem árt az egészet nézni, a komplett életmódot).
Gondolom, gluténes és szénhidrátos, innentől én kerülöm nagy ívben, az tuti. S nyilván vannak benne egyéb nem normál anyagok.
#5: Ezt mond a tizenpár éve zerocarbereknek, akiknek kutya bajuk :D De a sima ketósoknak is mondhatod, akikből jóval több van, jól érzik magukat, izmot építenek, elvannak :D
Az, hogy a szénhidrát nem esszenciális tápanyag, akkora tény, hogy a legkülönbözőbb oldalakon megtalálható, mint infó, nem kell lowcarb fanatikusnak lenni hozzá :)
Eszébe sincs lelassulni az anyagcserének, nem lenne abban semmi logika. A tapasztalatok nem ezt mutatják.
Néha elgondolkodom az ilyen véleményeken, hogy mi késztet rá valakit arra, hogy ezt nagy lelkesen így leírja, miközben embertömegek tapasztalatai szöges ellentétben állnak vele (s persze a tudományos körbejárás is)? De hát a táplálkozás sokaknak olyan, mint a vallás...
Amúgy a kérdező egész sok szénhidrátot is ehet. Gondolom, már a kérdésben szereplő pékáruk sem kicsit szénhidrátosak, de szénhidrátszegény diétának nevezik a 160 gramm szénhidrátot tartalmazót is, ami még a fanatikusok szerint sem brutál kevés...
Nekem betegen sok, de nem vagyunk egyformák. Nulla problémám van a napi 1000 grammos szénhidrátbevitellel, ahogy az 5 grammal is (ez alá nemigen lehet menni egészségesen), amennyiben az adott embernek ez felel meg. De mások kevésbé toleránsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!