Tudom, mit kell tennem, mit kell ennem, mikor, hogyan, stb. , de érzelmi evő vagyok. Nektek mi adja a lelki támogatást?
Én a párommal edzek és diétázok, mi egymást támogatjuk mar hónapok óta.
Néha én is engedek a csábításnak
Nem kell mindet egyből megvonnod magadtól, mert az nem is egeszséges
Hanem szép lassan
Naponként kevesebb szénhidrát, nasi elhagyása
Egyél elsőnek egy héten max 3napon nasit de akkor se vidd tulzásba
Szoktasd a szervezeted a diétához
Mert azt fogod észre venni hogy nem fogysz hanem hizol, hiszen az ilyen gyors váltást a test nem tudja lereagálni igy a zsirkészlethez nyúl, vagyis hízni fogsz nem fogyni
160g szénhidrát diétát írtak elő (IR miatt).
Korábban évekig tudtam tartani, de az utóbbi 2 évben nem ment. Néha belelendülök, aztán megint nem megy.
A párom támogat, nem kell kétfélét főznöm, a gyerekek is szeretik ezeket az ízeket, ez nem baj.
De amikor stresszes napjaim vannak, akár titokban is eszem. Mint valami függő. Szörnyű.
Azt hiszem, értem, miről beszélsz, csak nekem az utolsó 10 kilónál van ez. Képtelen vagyok eredményt elérni, de nem adom fel :D
A lehetőségek, szerintem:
1. Remek étrend, amit élvezel és sosem éhezel vele. ez nekem alap.
2. Több mozgás, hogy nőjön a keret
3. Igazán elhatározod magad, nem tudom, hogyan, de nekem csak a határozottabb lelki hozzáállású időszakaimban megy a pár napig deficites evés, nem meglepő módon. Egyéni, ki mitől megy bele a "nemérdekel, eszem" állapotba...
Általában az első pontra gyanakszom, hogy az nem jó. Még mindig 30 kiló pluszom lenne, ha mások diétája szerint próbálnék enni. Vagyunk páran, akiknek iszonyatos gyötrelem a nem személyre szabott, speciális étrend, sokan pedig eleve valami koplalós borzalommal próbálkoznak normális helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!