Napi öt evésemet hogy állítsam össze, mit egyek és mennyit ha fogyni szeretnék?
Munka sajnos nem nagyon enged sportolni heti egyszer eltudok menni futni mert otthon is rengeteg a dolgom,de nem sokat öt kilót lekellene adnom mert annyit fel is szedtem és tartani akarom az eddigi súlyomat nem akarok elhízni.
Milyen szénhidrát szegény ételeket egyek? Mennyi az a szénhidrát mennyiség ami már sok egy ételben?
Testsúlyodtól függ. Mivel dolgozol mellette, ezért végzel minden nap fizikai mozgást. Úgy tudsz fogyni, hogy csökkented a kalória beviteled, de nem úgy hogy első nap után éhenhalj. Reggel hosszan felszívódó ch-t egyél (zabkása), azután én csak rizs, csirke, saláta illetve estére turó. 3 óránként igyekeztem étkezni és egy hónap alatt sikerült 4 kilót leadnom, úgy hogy az nem jött vissza.
Annyi a lényeg, hogy ne addig egyél amíg tele nem leszel, hanem addig amig az éhségvágyad el nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!