Mindent betartok, alacsonyan tartom a szénhidrátot is,1500 kalória körül eszek, mégis híztam 3 nap alatt 2 kg-ot. Miért?
Figyelt kérdés
Ja, és nem szemeten élek, zabpehely, tojás, rizs, zöldségek, csirke, hal. 3 hétig szépen ment le a súlyom, 87,6 kg-ról kezdtem, vasárnap már 83 volt, ma meg 85.2017. febr. 21. 18:11
1/8 anonim válasza:
Nem kuláztál ma, vagy akármi, ennyi ingás belefér, pont hulyeseg ezért mérni heti intervallumnal gyakrabban. Vagy lehet rosszul mered az ételeket..
2/8 anonim válasza:
2 kiló hízáshoz 14000 kcal plusz kell.
Nem híztál semennyit.
A testsúly természetesen ingadozik, egyik napról a másikra 1-2 kg semmit sem jelent.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, de csak vasárnap kellene megjönnie.
2017. febr. 21. 20:05
5/8 anonim válasza:
Basszus, én meg 3800 kalóriával fogyok.
6/8 anonim válasza:
Akkor nyilván azért. Ilyenkor a szervezeted vizet tart vissza, ergo 1-2kg-val többet mutathat a mérleg, de az csak víz.
7/8 Krisz85 válasza:
bevizesedtél, sófogyasztást is csökkenteni kéne, illetve a folyadékot min 4 5 liter víz! a ditéádat azért megnézném, meg az edzésedet is, valami nem ok, és oka van. nem kell méregetni naponta, van hogy egy két hetente mérem csak, felesleges, mert csak idegesíteni fog
8/8 anonim válasza:
Ha ilyen gyakran méregeted magad csak azt éred el vele,hogy idegbeteg leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!