Miért érzem azt, hogy túl sokat eszem és nem fogok fogyni? 1500 kcal alatt maradok, de mégis szinte folyamatosan eszek, hogy az meglegyen.
Figyelt kérdés
Tökre "parázok", hogy ez így nem jó, amit csinálok, de nem tudom miért! Számolom a kalóriákat, és 1500 alatt vagyok, de van, hogy még azt se sikerül elérnem, így sokkal többet eszek, mint a kalóriaszámlálás előtt, mikor csak egészségesen akartam enni. Valaki érez ugyanígy? Tapasztalatok?
Most is épphogy csak ebédeltem, már kell enni uzsonnát, hogy meglegyen a napi kcal.
2016. ápr. 10. 15:57
1/8 anonim válasza:
Mert "tiszta" élelmiszerből jóval nehezebb bevinni a megfelelő kalóriákat, mint "szemét" kajából. pl. Egy zacskó chips cca. 1000 kcal, és tulajdonképpen semmit sem ad tápanyagban. 1000 kcal-t meg bevinni csirkéből, zöldségből jóval több mennyiségileg. Nekem 2200 kcal étrendem van, gyakorlatilag egész nap eszek, mégis -28 kg-nál járok már.
3/8 anonim válasza:
ha szamolom a kalóriakat, én is azt szoktam érezni, h nem is vagyok éhes, de mégis ennem kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És egyébként te szoktál alkalmanként valami nasit enni vagy bármi egészségtelent úgy,hogy a kalórialimit alatt marad? Az nem árt, nem? Persze,ha a fehérje meg ezek is rendben vannak.
2016. ápr. 10. 16:31
5/8 anonim válasza:
Igen, néha vannak csaló napok, 2 hetente 1x általában. De egyre kevésbé, mert teljesen ráálltam az egészséges életmódra.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Én hetente egyszer szeretnék ilyet tartani, a többi napon meg csak egészségesen. Szóval akkor tényleg ugyanúgy fogok fogyni, hogyha az a kis csalás a limit alatt van, ugye?
2016. ápr. 10. 16:44
7/8 anonim válasza:
Igen, minden gond nélkül. Ha meg kicsit túlennèd magad, elmèsz edzel plusz 1 óràt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2016. ápr. 10. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!