Mit vegyek holnap reggelire/tízóraira a Lidlben?
Szia!
Szerintem az a legjobb, ha ma este összedobod a szokásos zabkásádat, bedobozolod, magaddal viszed és el van intézve. Egy jó kása hidegen is jó, ehető. ;)
Húha, a bőség zavara...:)
Ha lehetne dobozban vinnék zabkását, lecsót, főtt tojást, husit, zöldséget, de tényleg egész délelőtt rohannom kell, és azért az utcán, vagy a NAV-nál csak nem fogok kanalazgatni a kis dobozkámból :D A buszon meg mindig leszúrnak a sofőrök, hogy ott nem szabad enni. Nem is szeretek idegenek előtt abrakolni, de muszáj, mert iszonyat hangosan tud korogni a gyomrom, így ha tehetem sokszor eszem keveset, esélyt sem adva erre, mert elég kellemetlen tud lenni. :D Ezért gondoltam valami péksütire vagy egyéb egyszerű "csak megfogom és kieszem a zacskóból" dologra. Tényleg köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!