Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Actipan vagy ultra light...

Actipan vagy ultra light buci, pro body? Ti milyen kenyeret fogyasztotok, és a nap mely szakáig?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmilyet, amúgy mindent délután eszem, az uborkától a banánig :)

Ha nagyon kell valami száraz vagy amire kenjek valamit, maglisztből készítek egy ropogós kis ostyát, s azt eszem az adott cucchoz. De én eléggé szénhidrátszegényen eszem. Ha épp nem, akkor cukkinis zabkenyeret sütök, nekem nagyon ízlik.

2016. dec. 12. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.Egyáltalán nem fogyasztok lisztet.Ezekben gondolom szója is van ráadásul.
2016. dec. 12. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem eszem kenyeret, sot, semmilyen etelt, ami buza vagy rozs lisztet tartalmaz, es javasolnam, hogy te se egyel, ha ch szegeny dietat akarsz csinalni.

Pl.soha tobbe rantott hus, csak siman sult. Fasirozottba a fuszereken kivul semmi sem kerul. Fozelek nincs liszttel se habarva, se rantva, hanem tojassargajaval suritve.

Amit neha - havonta egyszer - csinalok, az a kukorica tortilla, de azt en csinalom, es tuti nincs belekeverve mas liszt, csak kukorica.

2016. dec. 13. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én sem eszem kenyeret, se lisztet, sőt gabonát is csak ritkán (rizst). Már nem is hiányzik, sok finomat eszem így is.
2016. dec. 13. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!