Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ilyen életmódváltás mellett...

Ilyen életmódváltás mellett mekkora változást lehet elérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elhatároztam még a nyáron, hogy le fogok fogyni. 17 éves vagyok, 170cm és 63kg. 55 szeretnék lenni, majd később sport által -izomzat építésével- 60kg.

Úgy döntöttem, hogy elegem van a kísérletezésekből (hiszen nyár óta hiába mentem le 60kg-ra, mindig ingadozott a testsúlyom és nem volt tartós) és felkerestem egy dietetikust.

Reggelire teljes kiőrlésű zsemlét és egy szelet baromfi felvágottat vagy light sajtot fogok enni. Tízóraira gyümölcsöt. Ebédre sovány húst vagy halat, mellé párolt zöldséget. Uzsonnára gyümölcsöt. Vacsorára vagy ugyanazt, amit ebédre (kisebb mennyiségben) vagy teljes kiőrlésű szendvicset.

Emellett futni fogok járni heti két alkalommal.

Nyárra szeretném elérni a célomat, lehetetlen?

2016. nov. 7. 14:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
Na, sikerülget? :)
2016. nov. 25. 14:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Kisebb-nagyobb sikerrel.

Lefogytam 59kg-ra, de sajnos közbejött két hasi műtét. Így sokáig nem tudtam enni, lementem 57-re, de a kényszer-koplalás miatt visszajöttem 61-re. Most megint 60.5 vagyok úgy, hogy kezdek visszaállni a diétámra :)

Így viszont a sport hat hétig sajnos felejtős.

2016. nov. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!