Mit tudnék ezen felül tenni azért hogy fogyjak? Nagyon el vagyok keseredve.
17 éves lány vagyok, és van sajnos egy 15 kg felesleg rajtam. Kb egy hónapja kezdtem jobban odafigyelni, hetente kétszer eljárok edzeni, plusz a sulis tesiórákon veszek részt. Emellett kevesebbet eszek. Általában 6 utàn semmit, maximum gyümölcsöt eszek. Emellett napközben is kevesebbet eszek, mint eddig, de még mindig semmit nem fogytam. Tudnátok tanácsot adni, hogy mit tegyek, vagy mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ezt egy dietetikus tudja neked megmondani, pénzért :)
de amúgy napi 5 kaja, 3 óránként. ebédre hús, valami normális körettel (barna rizs, bulgur, tk tészta) reggelire mehet szendvics, tízórai-uzsonna gyümölcs, este meg mondjuk sajt egy szelet kenyérrel/tojás
Es naponta 30 perc futas, plusz a heti 2 ora edzes ahogy eddig, vagy minden nap edzes, a sulis tesiorakon felul.
Csokkentsd a szenhidratbevitelt, pl. ne egyel lisztbol keszult eteleket (szendvics!!!!) es semmilyen mesterseges cukorral keszitett etelt (gyumolcsjoghurt, pl). Probalj meg nyers zoldsegeket enni, sargarepa, spenot, uborka, gomba, stb.
Fogyni akkor fogsz, ha a bevitt kaloria kevesebb, mint amennyit felhasznalsz.
A hizast, illetve a fogyas hianyat betegsegek is okozhatjak, pl a pajzsmirigy nem megfelelo mukodese, hormonalis problemak stb., valamint befolyasoljak genetikai tenyezok is, ami nehezebbe teszi a fogyast, de nem lehetetlen (szuleid testalkata?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!