Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Le kell adnom pár kilót....

Le kell adnom pár kilót. Olyan laktózmentes tejterméket keresek, amiben sok a fehérje, és kevés a zsir. Létezik ilyen? Persze lehet más is nem csak tejtermék.

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 09:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
olyanra sose hallgass aki 2700kcal zsírt meg akar veled etetni. kis paleojankó...
2016. szept. 5. 19:03
 12/23 anonim ***** válasza:
Tofu, szejtán (Ez búza alapú vegán húshelyettesítő), tojásfehérje, laktózmentes zsírszegény/sovány túró, tejsavófehérje vagy növényi fehérjepor (biotech iso whey zero - laktózmentes - de ugye ez étrendkiegészítő shake)
2016. szept. 6. 12:29
 13/23 A kérdező kommentje:
Szeretem az olajos halat, de rengeteg zsirt tartalmaz. Találtam a lidliben, és az aldiban olyat, amiben nincs zsir. Ez létezik?
2016. szept. 7. 20:47
 14/23 anonim válasza:

Megpróbálhatnád a ketogén diétát. Nem tudom, milyen diétát követsz most, de 160 g/nap szénhidráttal az életben nem fogsz lefogyni. Ez rengeteg.

Itt egy link hozzá:

[link]

Én paleóval fogytam le (ez nem ketogén, de mellőzi a finomított szénhidrátokat és gabonákat), igaz, át is álltam teljesen erre az étrendre, már lassan öt éve. Nemcsak a fogyásban segített, hanem az egészségügyi bajaim is elmúltak, pl. ízületi gyulladás, fokozott görcsök menzesz alatt, pattanások stb.

2016. szept. 8. 08:37
 15/23 A kérdező kommentje:
A GI. diétát követem. A KalóriaBázis- oldalon regisztráltam ezekkel az adatokkal. Nem használom el a 160 ch-t, sokszor a felét sem, csak ennyit enged. Nézem a fehérjét, a zsirt is. A fehérjét napok óta tulhaladom, a ch 100 körül van, és az 50-es zsiromból is marad szépen. Egy hónapja csinálom. Eddig nem szabadott mérlegelni, ma megtettem először. 7 kg minusz. Nagyon elégedett vagyok. Van egy Hoxa fórum, ahol csináljuk ezt a diétát, és 4 kiló alatt / hó senki nem fogyott. Egyenlőre maradok ennél. Ma reggel is 3 tojásból ettem rántottát, egy szelet kenyérrel. Délben töltött paprikát eszek, bulgurral, pulykahussal. Tényleg semmi éhezés, csak életmód váltás. Köszönöm válaszod.
2016. szept. 8. 08:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Mi a baj a szójatejjel?
2016. szept. 9. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
1. A bolti szójatejek tele vannak adalékanyagokkal. 2. Sokan érzékenyek a szójafehérjére. 3. A szója eleve nem előnyös az emberi szervezet számára, de az ipari szójafeldolgozás módja tovább ront az emészthetőségén. Persze az olaját vagy a fehérje kivonatát belecsempészik rengeteg feldolgozott ételbe, sokszor mindenféle kacifántos neveken ("növényi olaj", "hidrolizált fehérje" és társai), mert az élelmiszeripar is rájött, hogy sokan igyekez(né)nek elkerülni.
2016. nov. 29. 20:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Még, hogy a 160gramm szénhidrát rengeteg... anno mikor 110kg osan átálltam vegan étrendre napi 3-400gramm szénhidráttal csak úgy szalattak le rólam a kilók egészen 85kg ig...
2016. nov. 29. 21:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Eltelt fél év. Lement kb 20 kiló. Még 10 kellene, de 60 napja megállt a fogyás. Nem változtattam az étrenden, tartom a makrókat. Mozgok is sokkal többet mint az elején. És áll, és áll !!!
2017. máj. 8. 15:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Valtoztatnod kellene az etrendeden,biztosan valamit nem jól csinalsz mert a szervezeted behuzta a veszfeket
2017. máj. 8. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!